Пісні дріжджові пиріжки в духовці
Пісні дріжджові пиріжки в духовці виходить дуже м’якими, ніжними і поживними. Приготувати частування в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього дотримуйтесь простим крокам з нашого перевіреного кулінарного рецепту. Урізноманітніть ваше пісне меню!
Час готування – 1 година 40 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Борошно – 3 склянки
- Вода – 1 склянка
- Дріжджі сухі – 1 ст. л.
- Цукор – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
Для начинки:
- Горох – 0,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 30 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Замішуємо круте еластичне тісто. Для цього розмішуємо у теплій воді сіль, цукор і дріжджі, змішані з невеликою кількістю борошна. Поступово всипаємо все борошно і формуємо однорідний ком. Залишаємо його підходити в теплому місці.
Крок 2. Поки тісто підходить, займемося начинкою. Для цього горох відварюємо з подрібненою цибулею. Наприкінці доповнюємо отриману кашу сіллю і чорним меленим перцем, перемішуємо.
Крок 3. Коли тісто збільшиться в розмірі, розминаємо його руками. Формуємо з продукту ковбаску і розрізаємо її на однакові шматочки.
Крок 4. Кожен шматочок розгортаємо в тонкий коло.
Крок 5. По центру кожного кола кладемо начинку.
Крок 6. Щільно з’єднуємо краю.
Крок 7. Кладемо пиріжки місцем скріплення вниз на деко з пергаментом. Випікаємо до рум’янцю при температурі 170 градусів. Приблизно, на це піде 10-15 хвилин.
Крок 8. Пісні дріжджові пиріжки в духовці готові. Пригощайтеся!