Пісний морквяний торт з волоськими горіхами
Оригінальний і смачний торт. Завдяки моркви десерт має приємний апельсиновий колір і солодкий смак. Рецепт приготування неймовірно простий, що дозволяє впоратися з ним навіть школяреві.
Час готування: 70 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Борошно пшеничне – 150 гр.
- Масло рослинне – 8 ст. л.
- Цукор – 2/3 склянки
- Сік з м’якоттю – 1 склянка
- Горіхи волоські – 100 гр.
- Морква – 150 гр.
- Розпушувач для тіста – 10 гр.
- Ванілін – 2 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Горіхи підсушіть в духовці, потім порубаєте ножем або подрібніть в блендері.
2. Цукор змішайте з рослинним маслом.
3. В отриману суміш влийте сік. Це може бути будь сік, який за смаком буде поєднуватися з морквою.
4. Морква вимийте, очистіть і натріть на дрібній тертці.
5. Викладіть моркву і горіхи в миску, перемішайте.
6. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і ваніліном. Всипте цю суміш у миску і замісіть тісто.
7. Тісто викладіть у форму, випікайте торт при 200 градусах 40 хвилин.
8. Готовий торт охолодіть, прикрасьте по своєму смаку і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!