Пісні торти – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Пісний морквяний торт з волоськими горіхами

Оригінальний і смачний торт. Завдяки моркви десерт має приємний апельсиновий колір і солодкий смак. Рецепт приготування неймовірно простий, що дозволяє впоратися з ним навіть школяреві.

Час готування: 70 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 150 гр.
  • Масло рослинне – 8 ст. л.
  • Цукор – 2/3 склянки
  • Сік з м’якоттю – 1 склянка
  • Горіхи волоські – 100 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Розпушувач для тіста – 10 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Горіхи підсушіть в духовці, потім порубаєте ножем або подрібніть в блендері.

2. Цукор змішайте з рослинним маслом.

3. В отриману суміш влийте сік. Це може бути будь сік, який за смаком буде поєднуватися з морквою.

4. Морква вимийте, очистіть і натріть на дрібній тертці.

5. Викладіть моркву і горіхи в миску, перемішайте.

6. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і ваніліном. Всипте цю суміш у миску і замісіть тісто.

7. Тісто викладіть у форму, випікайте торт при 200 градусах 40 хвилин.

8. Готовий торт охолодіть, прикрасьте по своєму смаку і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!