Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Піца з грибами, сиром, помідорами та ковбасою

Апетитна домашня піца виходить з начинкою з грибів, ковбаси, помідорів і тягучого сиру. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його не складе труднощів.

Час готування: 1 година 35 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Сир напівтвердий – 200 гр.
  • Помідори– 3 шт.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Паста томатна – 6 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майоран сушений – 1 ст. л.

Для тіста:

  • Борошно – 120 гр.
  • Вода – 120 мл
  • Дріжджі свіжі – 12 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку займемося тестом. Розчиняємо в теплій воді дріжджі і цукор. Залишаємо суміш на 10 хвилин.

Крок 2. Просіваємо борошно з сіллю, доповнюємо продукт дріжджовий сумішшю і оливковою олією. Вимішуємо тісто і залишаємо його в теплому місці на 30-60 хвилин.

Крок 3. В цей час підготуємо інші інгредієнти. Тонко нарізаємо гриби, ковбасу і помідори, сир натираємо на тертці.

Крок 4. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо на деко. Обмазуємо томатною пастою. Посипаємо подрібненим часником і майораном. Зверху розкладаємо помідори, гриби, ковбасу і сир. Випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 5. Ароматна і соковита піца в домашніх умовах готова. Пробуйте!