Піца з кабачків – 8 простих рецептів з покроковими фото

Кабачкова піца з фаршем

Кабачкова піца з фаршем виходить досить легкою, але при цьому ситної. Піца з курячим фаршем підійде як для ситного обіду, так і для вечері. Низькокалорійне частування з збалансованими нутрієнтами неодмінно сподобається по смаку всім, котрі худнуть.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Кабачки – 3 шт.
  • Манна крупа – 4 ст. л.
  • Сир – 150 гр.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Сметана – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для змазування форми

Процес приготування:

Крок 1. Чисті молоденькі кабачки натираємо на тертці разом з шкіркою, зрізавши кінчики. Посипаємо сіллю і відставляємо на 10 хвилин в бік.

Крок 2. Не гаючи часу, курку подрібнюємо і оперативно обсмажуємо на сухій сковорідці до повного випаровування вологи. Довго не смажимо, щоб не пересушити, так як основна термічна обробка буде відбуватися в духовці. Перекручуємо м’ясо через м’ясорубку. Приправляємо спеціями і сіллю. Вимішуємо. Можна використовувати сирий фарш, але при запіканні буде утворюватися зайва волога.

Крок 3. До віджатою кабачка вводимо розбите яйце, сиплемо манну крупу і просіяне борошно. Об’єднуємо до однорідності.

Крок 4. У змащену олією форму перекладаємо і розрівнюємо тісто, попередньо обсипати сухарями форму або манкою. Розподіляємо обсмажений фарш. Промазуємо сметаною для соковитості.

Крок 5. Укладаємо чисті нарізані напівкружечками помідори. Прибираємо запікати при 200° на 30 хвилин.

Крок 6. Через 20 хвилин засипаємо натертим сиром. Готову піцу дістаємо і нарізаємо на порції. Приємного апетиту!