Кабачкова піца з фаршем
Кабачкова піца з фаршем виходить досить легкою, але при цьому ситної. Піца з курячим фаршем підійде як для ситного обіду, так і для вечері. Низькокалорійне частування з збалансованими нутрієнтами неодмінно сподобається по смаку всім, котрі худнуть.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Куряча грудка – 1 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Яйця курячі – 1 шт.
- Кабачки – 3 шт.
- Манна крупа – 4 ст. л.
- Сир – 150 гр.
- Борошно – 3 ст. л.
- Сметана – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для змазування форми
Процес приготування:
Крок 1. Чисті молоденькі кабачки натираємо на тертці разом з шкіркою, зрізавши кінчики. Посипаємо сіллю і відставляємо на 10 хвилин в бік.
Крок 2. Не гаючи часу, курку подрібнюємо і оперативно обсмажуємо на сухій сковорідці до повного випаровування вологи. Довго не смажимо, щоб не пересушити, так як основна термічна обробка буде відбуватися в духовці. Перекручуємо м’ясо через м’ясорубку. Приправляємо спеціями і сіллю. Вимішуємо. Можна використовувати сирий фарш, але при запіканні буде утворюватися зайва волога.
Крок 3. До віджатою кабачка вводимо розбите яйце, сиплемо манну крупу і просіяне борошно. Об’єднуємо до однорідності.
Крок 4. У змащену олією форму перекладаємо і розрівнюємо тісто, попередньо обсипати сухарями форму або манкою. Розподіляємо обсмажений фарш. Промазуємо сметаною для соковитості.
Крок 5. Укладаємо чисті нарізані напівкружечками помідори. Прибираємо запікати при 200° на 30 хвилин.
Крок 6. Через 20 хвилин засипаємо натертим сиром. Готову піцу дістаємо і нарізаємо на порції. Приємного апетиту!