ПП салат з куркою – це відмінна кулінарна ідея для вашого корисного обіду або вечері. Якщо ви стежите за своєю фігурою, то обов’язково беріть на замітку нашу кулінарну збірку з восьми рецептів дієтичного салату з покроковими фотографіями. Доповніть своє меню смачними низькокалорійними частуваннями.
ПП салат Цезар з куркою
ПП салат Цезар з куркою – це дуже смачне і ситне частування для вашого здорового меню. Такий салат можна подавати до обіду, вечері і в рамках святкового меню. Для приготування низькокалорійної версії «Цезаря» використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.
Інгредієнти на
6 порц.
- Куряча грудка 1 шт.
- Батон нарізний ½ шт.
- Сметана 200 гр.
- Капуста пекінська 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Кріп 1 гілка
- Лавровий лист за смаком
Процес приготування:
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Очищаємо овочі і вибираємо спеції для бульйону.
- Варимо курячу грудку в підсоленій воді зі спеціями, цілою цибулиною і морквою.
- Батон нарізаємо невеликими кубиками. Підсушуємо їх в духовці для отримання рум’яних сухариків.
- Сметану з’єднуємо з подрібненим часником.
- Також в сметану вливаємо трохи бульйону. Добре перемішуємо соус для дієтичного салату.
- Пекінську капусту ділимо на листя, після нарізаємо дрібними шматочками. Викладаємо в салатник.
- Дістаємо курячу грудку з бульйону, остуджуємо і ріжемо невеликими шматочками.
- Викладаємо курку в тарілку з капустою.
- Солимо салат і перемішуємо його. Розкладаємо салат з сервировочным тарілках і доповнюємо сухариками.
- ПП салат Цезар з куркою готовий. Подавайте до столу з апетитним соусом і швидше пробуйте!
