При дотриманні правильного харчування, можна контролювати не тільки свою вагу і фігуру, але і збагачувати свій організм корисними насиченими жирами, білками і всіма необхідними вітамінами, одержуваними з їжі. А для всього цього не треба їсти лише відварену грудинку з гречкою, урізноманітніть свій раціон різними ПП салатами з самих різних і доступних інгредієнтів.
ПП салат з консервованим тунцем і яйцем
Всім відомо, що насиченим білком тунець ідеально поєднується з вареними яйцями. Однак якщо розбавити цей «тандем» свіжою зеленню, овочами і заправкою з оливкового масла і ароматних трав, ми отримаємо неймовірно смачне блюдо, яке подарує вам відчуття насичення на довгі години.
Інгредієнти на
3 порц.
- Тунець консервований 1 банка
- кукурудза Консервована 1 банка
- Яйце куряче 3 шт. відварених
- Листовий салат 100 гр.
- Цибуля ріпчаста 100 гр.
- Помідор 300 гр.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Прованські трави 1 ч. л.
- Сіль за смаком
Процес приготування:
- Як приготувати простий і смачний ПП салат? Для свого ж зручності викладаємо всі необхідні продукти на стіл.
- Чистий листовий салат рвемо руками на невеликі сегменти і кладемо в салатник.
- Варені яйця очищаємо і ріжемо на 4 або 6 частин.
- Відкриваємо банку кукурудзи і зливаємо розсіл через сито або друшляк.
- Очищаємо цибулю та нарізаємо його тонкими півкільцями.
- Помідори нарізаємо скибочками і злегка віджимаємо (виділився сік зливаємо в піалу).
- До томатного соку підливаємо оливкове масло і додаємо ароматні трави – розмішуємо і заправка готова.
- Тунець розминаємо виделкою і в салатнику об’єднуємо всі підготовлені компоненти.
- Злегка присаливаем салат і перемішуємо.
- Поливаємо страва заправкою і ставимо в холод на 20-30 хвилин. Приємного апетиту!
