ПП салат з курячою грудкою і ананасами
Практично будь-який салат можна зробити «ПП», якщо прибрати зі списку інгредієнтів майонез і будь-які смажені компоненти. Ніжне куряче м’ясо ідеально поєднується з шматочками солодкого ананаса і разом вони утворюють дуже смачне блюдо, яке можна подати навіть до святкового столу.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе куряче (відварне) – ½ шт.
- Яйця (варені) – 3 шт.
- Ананаси (кільцями) – 4 шт.
- Кукурудза консервована – 4 ст. л.
Для заправки:
- Сметана – 2 ст. л.
- Гірчиця діжонська – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готування починаємо з нарізки солодких кілець ананаса маленькими сегментами.
Крок 2. Варені яйця очистити від шкаралупи і дрібно кришимо.
Крок 3. Курячу грудку нарізаємо кубиками невеликого розміру.
Крок 4. У глибоку тарілку викладаємо екзотичний фрукт, злегка віджавши шматочки від надлишків сиропу.
Крок 5. Потім, до ананасу додаємо кукурудзу.
Крок 6. Туди ж відправляємо яйця.
Крок 7. І куряче м’ясо.
Крок 8. Займемося соусом: в окремій піалі з’єднуємо сметану, гірчицю і пару щіпок солі.
Крок 9. Гарненько розмішуємо.
Крок 10. Заливаємо соус до нарізаним компонентів.
Крок 11. І розмішуємо всі складові салату таким чином, щоб заправка розподілилася рівномірно. Приємного апетиту!