ПП салат з креветками та авокадо
Немає нічого смачнішого, ніж легкий свіжий салат з морепродуктів і стиглим авокадо, в такому страва дуже багато необхідних для організму речовин: насичені жири, багато білка і мінімум вуглеводів. А при гарній сервіровці страви, його з легкістю можна подавати до столу під час урочистостей.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Креветки – 100 гр.
 - Авокадо – ½ шт.
 - Яйце – 1 шт.
 - Томати – 1 шт.
 - Масло оливкове – 2 ст. л.
 - Цибуля червоний – ¼ шт.
 - Молоко – 2 ст. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Трави прованські – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Молюсків заливаємо окропом і залишаємо на п’ять хвилин, після очищаємо від кишкової вени, голови, панцира і хвостика.
Крок 2. В піалі збиваємо яйце з додаванням молока і дрібкою солі – смажимо на розпеченій сковорідці тонкий яєчний млинець.
Крок 3. Очищений авокадо і помідор середнього розміру ріжемо на кубики бажаного розміру.
Крок 4. Млинець звертаємо в нещільний рулет, нарізаємо соломкою і додаємо до вже підготовлених компонентів, разом з пір’ям ріпчастої цибулі.
Крок 5. Засипаємо очищені креветки.
Крок 6. Присипаємо корисний салатик сіллю, травами і збризкуємо краплею оливкової олії. Приємного апетиту!












