ПП салати – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

ПП салат з креветками та авокадо

Немає нічого смачнішого, ніж легкий свіжий салат з морепродуктів і стиглим авокадо, в такому страва дуже багато необхідних для організму речовин: насичені жири, багато білка і мінімум вуглеводів. А при гарній сервіровці страви, його з легкістю можна подавати до столу під час урочистостей.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Креветки – 100 гр.
  • Авокадо – ½ шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Томати – 1 шт.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Цибуля червоний – ¼ шт.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Молюсків заливаємо окропом і залишаємо на п’ять хвилин, після очищаємо від кишкової вени, голови, панцира і хвостика.Крок 2. В піалі збиваємо яйце з додаванням молока і дрібкою солі – смажимо на розпеченій сковорідці тонкий яєчний млинець.

Крок 3. Очищений авокадо і помідор середнього розміру ріжемо на кубики бажаного розміру.

Крок 4. Млинець звертаємо в нещільний рулет, нарізаємо соломкою і додаємо до вже підготовлених компонентів, разом з пір’ям ріпчастої цибулі.

Крок 5. Засипаємо очищені креветки.Крок 6. Присипаємо корисний салатик сіллю, травами і збризкуємо краплею оливкової олії. Приємного апетиту!