Пиріг з чорною смородиною – 8 рецептів в духовці з фото покроково

Смачний пиріг на кефірі з чорною смородиною

Простий пиріг для будь-якого випадку. Готується він просто і швидко. Чорна смородина наповнює випічку ароматом і яскравим кисло-солодким смаком.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Кефір – 1 склянка
  • Цукор – 1 склянка
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно – 300 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • Розпушувач для тіста – 10 гр.
  • чорна Смородина – 1 склянка
  • Масло – для змазування форми.

Процес приготування:

1. У мисці збийте яйця з звичайним і ванільний цукром.

2. Далі всипте в миску просіяне борошно, розпушувач і влийте кефір, змішайте інгредієнти.

3. Тісто для пирога по консистенції нагадуватиме дуже густу сметану.

4. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, всипте чорну смородину і зверху влийте тісто.

5. Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах 40 хвилин. Готовий пиріг остудіть, вийміть з форми і подавайте до чаю.

Приємного апетиту!