Смачний пиріг на кефірі з чорною смородиною
Простий пиріг для будь-якого випадку. Готується він просто і швидко. Чорна смородина наповнює випічку ароматом і яскравим кисло-солодким смаком.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Кефір – 1 склянка
- Цукор – 1 склянка
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно – 300 гр.
- Цукор ванільний – 1 пакетик.
- Розпушувач для тіста – 10 гр.
- чорна Смородина – 1 склянка
- Масло – для змазування форми.
Процес приготування:
1. У мисці збийте яйця з звичайним і ванільний цукром.
2. Далі всипте в миску просіяне борошно, розпушувач і влийте кефір, змішайте інгредієнти.
3. Тісто для пирога по консистенції нагадуватиме дуже густу сметану.
4. Форму для запікання змастіть вершковим маслом, всипте чорну смородину і зверху влийте тісто.
5. Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах 40 хвилин. Готовий пиріг остудіть, вийміть з форми і подавайте до чаю.
Приємного апетиту!