Пиріг з гарбузом – 10 швидких і дуже смачних рецептів з покроковими фото

Смачний пиріг з гарбузом та яблуками

Смачний пиріг з гарбузом та яблуками – це ласощі, яке припаде до смаку всім любителям вологою текстури і соковитості. Пиріг виходить в міру ніжним і дуже смачним, бо поєднує в собі фруктові нотки, прянощі помаранчевого овоча і аромат меленої кориці.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6.

Склад:

  • Гарбуз – 250 гр.
  • Яблука – 1-2 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Молоко – 250 мл
  • Борошно – 180-220 гр.
  • Кориця мелена – ½ ч. л.
  • Масло – для змазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Гарбуз очищаємо і нарізаємо довільними сегментами, викладаємо в чашу блендера.

Крок 2. Подрібнюємо до консистенції кашки.

Крок 3. Викладаємо пюре в миску і додаємо яйце, цукор і молоко.

Крок 4. Змішуємо і додаємо борошно, корицю і розпушувач.

Крок 5. Домагаємося однорідності і переходимо до наступного етапу.

Крок 6. Вогнетривку форму обмазуємо маслом і припудрюємо жменею борошна, викладаємо тісто, а зверху красиво розкладаємо скибочки яблук без насіннєвої коробочки.

Крок 7. Готуємо протягом 30-40 хвилин при 200 градусах, перевіряючи готовність зубочисткою.

Крок 8. Ароматний пиріг злегка охолоджуємо і подаємо до столу, на радість родині. Приємного апетиту!