Смачний пиріг з гарбузом та яблуками
Смачний пиріг з гарбузом та яблуками – це ласощі, яке припаде до смаку всім любителям вологою текстури і соковитості. Пиріг виходить в міру ніжним і дуже смачним, бо поєднує в собі фруктові нотки, прянощі помаранчевого овоча і аромат меленої кориці.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Гарбуз – 250 гр.
- Яблука – 1-2 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Молоко – 250 мл
- Борошно – 180-220 гр.
- Кориця мелена – ½ ч. л.
- Масло – для змазування форми.
Процес приготування:
Крок 1. Гарбуз очищаємо і нарізаємо довільними сегментами, викладаємо в чашу блендера.
Крок 2. Подрібнюємо до консистенції кашки.
Крок 3. Викладаємо пюре в миску і додаємо яйце, цукор і молоко.
Крок 4. Змішуємо і додаємо борошно, корицю і розпушувач.
Крок 5. Домагаємося однорідності і переходимо до наступного етапу.
Крок 6. Вогнетривку форму обмазуємо маслом і припудрюємо жменею борошна, викладаємо тісто, а зверху красиво розкладаємо скибочки яблук без насіннєвої коробочки.
Крок 7. Готуємо протягом 30-40 хвилин при 200 градусах, перевіряючи готовність зубочисткою.
Крок 8. Ароматний пиріг злегка охолоджуємо і подаємо до столу, на радість родині. Приємного апетиту!