Покроковий рецепт приготування пирога з замороженої вишнею
Домашній пиріг можна приготувати з начинкою із заморожених вишень. Свіжа випічка порадує ароматом, м’якістю і соковитим смаком. Частування можна подавати на сніданок разом з чашкою чаю.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- Вишня заморожена – 400 гр.
- Борошно – 200 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Цукор – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Яйце – 1 шт.
Для заливки:
- Сметана – 1 склянка
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 3 ст. л.
- Крохмаль – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Яйце збиваємо з сіллю і цукром, потім з’єднуємо продукт з розм’якшеним вершковим маслом. Розминаємо виделкою до однорідності.
2. Всипаємо в однорідну масу борошно. Вимішуємо продукти до утворення щільного кома.
3. Готове тісто рівномірно розподіляємо по формі для випікання.
4. Для заливки з’єднуємо яйця зі сметаною, цукром і крохмалем.
5. Збиваємо масу до однорідного білого кольору.
6. До тесту відправляємо заморожені вишні, попередньо промиті під водою.
7. Заливаємо начинку сметанною масою. Готуємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.
8. Готовий ягідний пиріг викладаємо на блюдо і подаємо до столу.