Пишні оладки на кефірі – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Оладки без яєць на кефірі

Оладки без яєць на кефірі виходять неймовірно ніжними та смачними. Такий продукт ідеально підійде для вашого домашнього сніданку, чаювання чи перекушування. Подавайте до столу з будь-якими доповненнями до смаку. Для приготування використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Борошно – 150 гр.
  • Кефір – 250 мл.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор-пісок – 1 ст.
  • Сода – 0,5 ч. л.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Вимірюємо необхідну кількість кефіру кімнатної температури. Також ви його можете злегка підігріти в мікрохвильовій печі або на слабкому вогні. Виливаємо підготовлений кефір у глибоку миску.

Крок 2. Додаємо в молочний продукт сіль і цукор, добре перемішуємо до розчинення сухих кристаликів.

Крок 3. Поступово просіюємо сюди муку і постійно вимішуємо віночком до однорідності.

Крок 4. Відправляємо в тісто соду і швидко перемішуємо все. Даємо масі постояти кілька хвилин.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і порційно викладаємо сюди тісто у вигляді оладок.

Крок 6. Обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.

Крок 7. Оладки без яєць на кефірі готові. Можна подавати до столу та пригощатися!