Оладки без яєць на кефірі
Оладки без яєць на кефірі виходять неймовірно ніжними та смачними. Такий продукт ідеально підійде для вашого домашнього сніданку, чаювання чи перекушування. Подавайте до столу з будь-якими доповненнями до смаку. Для приготування використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Борошно – 150 гр.
- Кефір – 250 мл.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор-пісок – 1 ст.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Вимірюємо необхідну кількість кефіру кімнатної температури. Також ви його можете злегка підігріти в мікрохвильовій печі або на слабкому вогні. Виливаємо підготовлений кефір у глибоку миску.
Крок 2. Додаємо в молочний продукт сіль і цукор, добре перемішуємо до розчинення сухих кристаликів.
Крок 3. Поступово просіюємо сюди муку і постійно вимішуємо віночком до однорідності.
Крок 4. Відправляємо в тісто соду і швидко перемішуємо все. Даємо масі постояти кілька хвилин.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією і порційно викладаємо сюди тісто у вигляді оладок.
Крок 6. Обсмажуємо їх з обох боків до золотистої скоринки.
Крок 7. Оладки без яєць на кефірі готові. Можна подавати до столу та пригощатися!