Пишні оладки на кефірі – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Повітряні оладки на кефірі з яблуками

Повітряні оладки на кефірі з яблуками порадують яскравим смаком та неймовірною соковитістю. Готовий продукт також виходить рум’яним та апетитним. Такі оладки можна подавати до сніданку або з чашкою гарячого чаю. Порадуйте себе за допомогою перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 ст.
  • Яблуко – 2 шт.
  • Кефір – 2 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 4 ст.
  • Сіль за смаком.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Олія вершкове – 30 гр.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо яблука від шкірки та насіння. Підготовлений фрукт дрібно нарізаємо ножем до отримання кашки.

Крок 2. У глибоку миску виливаємо кефір, розбиваємо сюди курячі яйця, додаємо цукор та сіль.

Крок 3. Збиваємо продукти до однорідності та утворення легкої піни.

Крок 4. Поступово просіюємо сюди борошно із содою та вимішуємо до зникнення грудочок.

Крок 5. Опускаємо в тісто подрібнені яблука та обережно все перемішуємо.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією та порційно викладаємо на нього тісто за допомогою столової ложки. Обсмажуємо оладки до яскравого рум’янцю з обох боків.

Крок 7. Повітряні оладки на кефірі з яблуками готові. Подавайте до столу!