Рогалики з повидлом – 7 рецептів в духовці з покроковими фото

Як спекти смачні сирні рогалики з повидлом?

Лише раз, приготувавши повітряні рогалики з сирного тіста з начинкою з солодкого повидла, ви будете повторювати цей рецепт знову і знову. Що й не дивно, адже це справді дуже простий, смачний і ароматний десерт, який готується легко і з доступних інгредієнтів.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 48 шт.

Інгредієнти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач тіста – 11 гр.
  • Повидло – 150 гр.
  • цукрова Пудра – за смаком.

Процес приготування:

1. Готуємо тісто. Для цього змішуємо всі сухі компоненти (борошно, розпушувач, сіль і ванілін) і просіваємо в глибоку посуд. Туди ж натираємо злегка підморожене вершкове масло і все добре перемішуємо.

2. Далі, додаємо сир (рекомендується використовувати молочний продукт сухої консистенції).

3. За допомогою пересыпающих рухів розмішуємо інгредієнти.

4. В останню чергу додаємо яйце – вимішуємо і тісто готове. Формуємо дві кульки однакового розміру, замотуємо харчовою плівкою і прибираємо на 60 хвилин в холодильну камеру.

5. Охолоджене тісто набуває потрібну консистенцію і придатне для розкочування. Присипаємо один комочок борошном разом з робочою поверхнею.

6. Розкачуємо в тонкий пласт круглої форми за допомогою качалки.

7. Отриманий коло розрізаємо на трикутники невеликого розміру і основу кожного промазуємо начинкою, але, трохи не доходячи до вузького кінчика.

8. Звертаємо в рогалик з широкої сторони, злегка притискаючи краю. Заготовки перекладаємо на деко, попередньо застелений пергаментом, і випікаємо близько 18-20 хвилин при температурі 200 градусів.

9. В цей час готуємо рогалики з другої половини тіста, а першу партію в гарячому вигляді присипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного апетиту!