Простий і смачний рецепт розсольнику з томатною пастою
Наваристий і яскравий за смаком розсольник виходить з додаванням томатної пасти. Блюдо виходить ароматним, з легкою приємною кислинкою. Спробуйте ситне блюдо для вашого домашнього обіду.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Ребра свинячі – 0,5 кг
- Крупа перлова – 100 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Огірок солоний – 3 шт.
- Паста томатна – 4 ст. л.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Перлову крупу заздалегідь промиваємо і заливаємо холодною водою на кілька годин. Можна на ніч.
2. Свинячі ребра укладаємо в каструлю, посипаємо їх сіллю і заливаємо водою. Варимо на слабкому вогні 30-40 хвилин.
3. В цей час подрібнюємо солоні огірки, моркву і ріпчасту цибулю.
4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Потім обсмажуємо в ньому підготовлені овочі, посоливши їх по своєму смаку.
5. Окремо підігріваємо томатну пасту зі спеціями і лавровими листами. Досить потримати продукт на помірному вогні близько 3 хвилин.
6. Повертаємося до каструлі зі свининою. Спершу додаємо в бульон перлову крупу і нарізаний кубиками картоплю. Варимо ще 30 хвилин, після додаємо овочеву піджарку і томатну пасту. Розмішуємо і знімаємо з плити.
7. Розливаємо гарячий суп по тарілках і подаємо до столу. Готово!