Розсольник з яловичиною, перлівкою та солоними огірками
Розсольник з яловичиною, перлівкою та солоними огірками – це неймовірне поєднання компонентів, які відмінно доповнюють та відтіняють смак один одного, роблячи страву яскравою та шалено насиченою. Для скорочення витраченого часу рекомендується попередньо замочити крупу.
Час приготування – 2 год. 20 хв.
Час приготування – 15-20 хв.
Порцій – 6-7.
Інгредієнти:
- Яловичина – 400 гр.
- Перловка – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Огірок солоний – 200 грн.
- Олія вершкове – 50 гр.
- Паста томатная – 100 гр.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Сіль за смаком.
- Рослинна олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Перед початком процесу готування старанно промиваємо крупу та очищаємо овочі.
Крок 2. За 5-10 годин до початку варіння розсольника замочуємо перловку в холодній воді.
Крок 3. Яловичину відварюємо до м’якості і ріжемо на шматочки, готовий бульйон проціджуємо через сито з дрібними отворами.
Крок 4. Огірки натираємо на великій тертці, аналогічно робимо з морквою.
Крок 5. Дрібно рубаємо зубки часнику, нарізаємо брусочками картоплю.
Крок 6. У сковорідку вливаємо масло і прогріваємо, пасеруємо 5 хвилин|мінути| цибулю і моркву.
Крок 7. Бульйон солимо і приправляємо, закидаємо засмажку, перловку, солоні огірки, м’ясо та картопля – варимо до готовності всіх складових на середньому вогні.
Крок 8. Потім вводимо в суп томатну пасту, вершкове масло, часник, горошини перцю та лавр – проварюємо ще 10 хвилин.
Крок 9. Розливаємо розсольник по супницях і прикрашаємо зеленню. Смачного!