Розсольник з м’ясом свинини
Розсольник з м’ясом свинини – це ситна і навариста перша страва, покуштувавши піалу якої, ви надовго вгамуйте голод і отримаєте гастрономічне задоволення. Як крупа використовується рис, але якщо вам більше подобається перловка – не проблема, замініть.
Час приготування – 1 год. 15 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порцій – 6.
Інгредієнти:
- Свинина – 300 гр.
- Рис – 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Огірок солоний – 3 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Розсіл огірковий – 150 мл.
- Паста томатная – 2 ст.л.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Вода – 3 л.
- Олія соняшникова – для смаження.
- Цукор-пісок – 2 ч.л.
- Приправа універсальна – до смаку
- Сіль за смаком
Процес приготування:
Крок 1. Свинину розрізаємо на невеликі сегменти та проварюємо півгодини з моменту закипання, посоливши.
Крок 2. Крупу промиваємо до прозорості води.
Крок 3. Знімаємо шкірку з картоплі та нарізаємо бульби невеликими скибочками.
Крок 4. Рис разом із картоплею засипаємо в бульйон і варимо на повільному вогні 20 хвилин.
Крок 5. Паралельно ріжемо бочкові огірочки соломкою.
Крок 6. Подрібнюємо моркву з цибулею і пасеруємо на розігрітій олії до м’якості, додаємо огірки і томимо ще 6-7 хвилин.
Крок 7. До засмаження вливаємо трохи бульйону та огірковий розсіл, вмішуємо томатну пасту, сіль та цукор – кип’ятимо на помірному полум’ї 4-5 хвилин.
Крок 8. Овочі в соусі викладаємо в каструлю і відправляємо пластини часнику, лаврушку і приправу – варимо ще 5-7 хвилин і залишаємо під кришкою настоятися.
Крок 9. Наваристий розсольник відразу ж подаємо та запрошуємо сім’ю до столу. Приємного вам апетиту!