Рулет з індички – оригінальне частування для будь-якого столу. Блюдо запікається в духовці і вийде максимально ніжним і соковитим. Його можна подавати як холодну закуску або в компанії з гарніром. Оцініть 7 покрокових рецептів для вашого домашнього меню.
Як запекти рулет з філе індички у фользі?
Апетитна закуска для вашого столу – запечений рулет з м’яса індички. Страву можна подавати гарячим і холодним. Соковитий і ситний продукт порадує близьких або ваших гостей.
Інгредієнти на
8 порц.
- Філе індички 1 кг
- Гірчиця французька 60 гр.
- Чебрець 3 гілки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- Як запекти рулет з індички в духовці? Підготуємо продукти, необхідні для готування страви. Філе індички заздалегідь розморожуємо.
- Далі м’ясний продукт посипаємо сіллю і меленим перцем. Слідом обмазуємо заготівлю гірчицею. Викладаємо гілочки чебрецю.
- Скручуємо пряне філе в щільний рулет. Обв’язувати нитками не потрібно.
- загортаємо Повністю рулети у фольгу.
- Викладаємо продукт у форму для випікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо страву півтори години.
- Витягаємо рулети з індички з фольги, нарізаємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Соковитий рулет з індички з сиром і грибами в духовці
Домашній рулет можна приготувати в духовці з соковитою індички. В якості начинки використовуйте гриби і сир. Просте у приготуванні блюдо порадує своїм яскравим смаком і поживністю.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Філе індички – 400 гр.
- Гриби мариновані – 200 гр.
- Сир вершковий – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Філе індички розморожуємо і ділимо на тонкі довгасті шматочки.
2. Кожен відрізок м’яса злегка відбиваємо. Щоб не пошкодити цілісність продукту, накрийте його харчовою плівкою.
3. Мариновані гриби відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою.
4. У чашу блендера викладаємо потрібну кількість вершкового сиру.
5. Додаємо до сиру гриби. Перемелюємо інгредієнти в однорідну кашку.
6. Шматочки індички викладаємо на плоску поверхню, застелену харчовою плівкою. Рівномірно обмазуємо начинкою м’ясну основу.
7. Акуратно скручуємо заготовку в щільний рулет. Обмотуємо плівкою. Залишаємо в холодильнику на 10-15 хвилин.
8. Далі знімаємо плівку і перекладаємо продукт у форму для випікання, обмащений маслом. Готуємо 40 хвилин при 180 градусах.
9. Соковитий рулет з індички з грибами готовий. Ріжте його на тонкі скибочки і подавайте до столу разом із зеленню і овочами.
Ніжний і м’який рулет з стегна індички в духовці
Особливо ніжний і м’який домашній рулет виходить з стегна індички. Простий рецепт приготування в духовці не відніме у вас багато часу. Готову страву можна подавати з гарніром або як холодну закуску.
Час готування: 1 година 25 хвилин
Час приготування: 1 год
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Стегно індички – 1 шт.
- Соус соєвий – 30 гр.
- Гірчиця – 30 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Стегно індички промиваємо під водою. Акуратно знімаємо м’ясо з кісточки, зберігаючи його цілісність.
2. Натираємо м’ясний продукт сіллю і перцем за смаком.
3. У глибокій тарілці з’єднуємо соєвий соус, гірчицю і подрібнені зубчики часнику. Ретельно перемішуємо.
4. Викладаємо індичку в масу з гірчиці і соєвого соусу. Наполягаємо 10-15 хвилин.
5. Скручуємо заготовку в рулет, обмотуємо нитками і обмазуємо маринадом. Готуємо 1 годину при температурі 200 градусів.
6. Після випікання даємо продукту трохи охолонути і видаляємо нитки.
7. Рулет нарізаємо, доповнюємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Можна в гарячому і холодному вигляді!
Покроковий рецепт приготування рулету з гомілки індички
Проста і ситна закуска для вашого столу – рулет з гомілки індички. Соковитий м’ясний продукт легко приготувати в духовці. Страву можна подавати до святкового столу або сімейного обіду.
Час готування: 1 год
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 2
Склад:
- Гомілку індички – 400 гр.
- Сир – 1 скибочка.
- Соус соєвий – 30 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
1. Розморожуємо гомілки індички. Акуратно знімаємо м’ясо з кістки за допомогою ножа.
2. Формуємо з м’ясних шматочків основу для рулету. Обсипаємо її сіллю і спеціями. Можна використовувати паприку або мелені перці.
3. Далі кладемо невеликий шматочок сиру. Скручуємо заготовку в щільний рулет.
4. Перекладаємо продукт на фольгу і обливаємо невеликою кількістю соєвого соусу. Випікаємо 40 хвилин при 180 градусах.
5. Ніжний, м’який рулет з гомілки індички готовий. Подавайте ситне частування з гарніром з овочів.
Простий і смачний рецепт рулету з індички з беконом в духовці
Яскравий варіант приготування м’ясного рулету – з індички з беконом. Страва порадує цікавою подачею і насиченим смаком. Відмінна ідея для ситного домашнього обіду або вечері
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Філе індички – 1 кг
- Бекон – 0,5 кг
- Сир плавлений – 200 гр.
- Перець болгарський – 3 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготуємо продукти для м’ясного рулету. Філе індички розморожуємо. Бекон ріжемо тонкими скибочками.
2. Промиваємо болгарські перці. Очищаємо їх від насіння і ріжемо тонною соломкою.
3. Філе тонко нарізаємо і злегка відбиваємо кухонним молотком.
4. Обмазуємо м’ясну основу плавленим сиром. Для цього краще використовувати м’який продукт.
5. По центру кладемо смужки болгарського перцю.
6. Скручуємо індичку з начинкою в рулет.
7. Обмотуємо рулет тонкими скибочками бекону.
8. Викладаємо продукт у форму для випікання. Готуємо 40-50 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
9. Готовий рулет з індички і бекону нарізаємо і подаємо до столу. Можна прикрасити салатними листочками.
Ніжний рулет з фаршу індички, запечений в духовці
Цікавий спосіб приготувати м’ясний домашній рецепт – з фаршу індички. Блюдо здивує ніжним смаком і поживними властивостями. Урізноманітніть ваше меню яскравою кулінарної ідеєю.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Фарш індички – 0,8 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Батон – 2 скибочки.
- Молоко – 60 мл
- Сметана – 60 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Для основи страви з’єднуємо розморожений фарш, два курячих яйця, подрібнену цибулю, сіль, перець, сметану і скибочки батона, розм’якшені в молоці. Ретельно вимішуємо масу, поки вона не стане однорідною.
2. Заготівку з фаршу індички викладаємо в тонкий і щільний пласт. Відварюємо три курячих яйця і очищаємо їх від шкаралупи.
3. Викладаємо яйця по центру м’ясного пласта. Вони будуть тримати форму страви. Звертаємо заготовку в рулет.
4. Продукт кладемо у форму, обмащений маслом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо близько 40 хвилин.
5. Соковитий м’ясний рулет готовий. Діліть його на порції і подавайте до столу!
Як приготувати смачний рулет з індички з желатином в духовці?
Поживна і цікава холодна закуска для вашого столу – рулет з індички. Яскраве блюдо готується в духовці з додаванням желатину. Ідеальне частування для святкового меню.
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Філе індички – 700 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Кріп – 0,5 пучка.
- Желатин порошковий – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Паприка – 2 ч. л.
- Куркума – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Філе індички розморожуємо, промиваємо та нарізаємо на невеликі кубики. Викладаємо продукт в глибоку миску.
2. Сюди ж викладаємо подрібнений кріп і зубчики часнику.
3. Далі додаємо желатин, сіль, перець, паприку і куркуму.
4. Ретельно розмішуємо шматочки індички зі спеціями.
5. Кладемо м’ясну масу в рукав для випікання. Зав’язуємо його так, щоб інгредієнти всередині сформувалися в щільний рулет.
6. Перекладаємо заготовку у форму для випікання.
7. Загортаємо продукт фольгою і випікаємо його 50 хвилин при температурі 180 градусів.
8. Спечений рулет витягуємо з фольги. Даємо йому повністю охолонути і відправляємо в пакет в холодильник. Тримаємо його там, доки рідина всередині не застигне.
9. Готовий рулет з індички ділимо на тонкі скибочки і подаємо до столу!