Рулет з індички в духовці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Рулет з індички – оригінальне частування для будь-якого столу. Блюдо запікається в духовці і вийде максимально ніжним і соковитим. Його можна подавати як холодну закуску або в компанії з гарніром. Оцініть 7 покрокових рецептів для вашого домашнього меню.

Як запекти рулет з філе індички у фользі?

Апетитна закуска для вашого столу – запечений рулет з м’яса індички. Страву можна подавати гарячим і холодним. Соковитий і ситний продукт порадує близьких або ваших гостей.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Філе індички 1 кг
  • Гірчиця французька 60 гр.
  • Чебрець 3 гілки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Як запекти рулет з індички в духовці? Підготуємо продукти, необхідні для готування страви. Філе індички заздалегідь розморожуємо.
  2. Далі м’ясний продукт посипаємо сіллю і меленим перцем. Слідом обмазуємо заготівлю гірчицею. Викладаємо гілочки чебрецю.
  3. Скручуємо пряне філе в щільний рулет. Обв’язувати нитками не потрібно.
  4. загортаємо Повністю рулети у фольгу.
  5. Викладаємо продукт у форму для випікання і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо страву півтори години.
  6. Витягаємо рулети з індички з фольги, нарізаємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Соковитий рулет з індички з сиром і грибами в духовці

Домашній рулет можна приготувати в духовці з соковитою індички. В якості начинки використовуйте гриби і сир. Просте у приготуванні блюдо порадує своїм яскравим смаком і поживністю.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Філе індички – 400 гр.
  • Гриби мариновані – 200 гр.
  • Сир вершковий – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Філе індички розморожуємо і ділимо на тонкі довгасті шматочки.

2. Кожен відрізок м’яса злегка відбиваємо. Щоб не пошкодити цілісність продукту, накрийте його харчовою плівкою.

3. Мариновані гриби відкидаємо на друшляк і промиваємо під холодною водою.

4. У чашу блендера викладаємо потрібну кількість вершкового сиру.

5. Додаємо до сиру гриби. Перемелюємо інгредієнти в однорідну кашку.

6. Шматочки індички викладаємо на плоску поверхню, застелену харчовою плівкою. Рівномірно обмазуємо начинкою м’ясну основу.

7. Акуратно скручуємо заготовку в щільний рулет. Обмотуємо плівкою. Залишаємо в холодильнику на 10-15 хвилин.

8. Далі знімаємо плівку і перекладаємо продукт у форму для випікання, обмащений маслом. Готуємо 40 хвилин при 180 градусах.

9. Соковитий рулет з індички з грибами готовий. Ріжте його на тонкі скибочки і подавайте до столу разом із зеленню і овочами.

Ніжний і м’який рулет з стегна індички в духовці

Особливо ніжний і м’який домашній рулет виходить з стегна індички. Простий рецепт приготування в духовці не відніме у вас багато часу. Готову страву можна подавати з гарніром або як холодну закуску.

Час готування: 1 година 25 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Стегно індички – 1 шт.
  • Соус соєвий – 30 гр.
  • Гірчиця – 30 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Стегно індички промиваємо під водою. Акуратно знімаємо м’ясо з кісточки, зберігаючи його цілісність.

2. Натираємо м’ясний продукт сіллю і перцем за смаком.

3. У глибокій тарілці з’єднуємо соєвий соус, гірчицю і подрібнені зубчики часнику. Ретельно перемішуємо.

4. Викладаємо індичку в масу з гірчиці і соєвого соусу. Наполягаємо 10-15 хвилин.

5. Скручуємо заготовку в рулет, обмотуємо нитками і обмазуємо маринадом. Готуємо 1 годину при температурі 200 градусів.

6. Після випікання даємо продукту трохи охолонути і видаляємо нитки.

7. Рулет нарізаємо, доповнюємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Можна в гарячому і холодному вигляді!

Покроковий рецепт приготування рулету з гомілки індички

Проста і ситна закуска для вашого столу – рулет з гомілки індички. Соковитий м’ясний продукт легко приготувати в духовці. Страву можна подавати до святкового столу або сімейного обіду.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 2

Склад:

  • Гомілку індички – 400 гр.
  • Сир – 1 скибочка.
  • Соус соєвий – 30 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Розморожуємо гомілки індички. Акуратно знімаємо м’ясо з кістки за допомогою ножа.

2. Формуємо з м’ясних шматочків основу для рулету. Обсипаємо її сіллю і спеціями. Можна використовувати паприку або мелені перці.

3. Далі кладемо невеликий шматочок сиру. Скручуємо заготовку в щільний рулет.

4. Перекладаємо продукт на фольгу і обливаємо невеликою кількістю соєвого соусу. Випікаємо 40 хвилин при 180 градусах.

5. Ніжний, м’який рулет з гомілки індички готовий. Подавайте ситне частування з гарніром з овочів.

Простий і смачний рецепт рулету з індички з беконом в духовці

Яскравий варіант приготування м’ясного рулету – з індички з беконом. Страва порадує цікавою подачею і насиченим смаком. Відмінна ідея для ситного домашнього обіду або вечері

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Філе індички – 1 кг
  • Бекон – 0,5 кг
  • Сир плавлений – 200 гр.
  • Перець болгарський – 3 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти для м’ясного рулету. Філе індички розморожуємо. Бекон ріжемо тонкими скибочками.

2. Промиваємо болгарські перці. Очищаємо їх від насіння і ріжемо тонною соломкою.

3. Філе тонко нарізаємо і злегка відбиваємо кухонним молотком.

4. Обмазуємо м’ясну основу плавленим сиром. Для цього краще використовувати м’який продукт.

5. По центру кладемо смужки болгарського перцю.

6. Скручуємо індичку з начинкою в рулет.

7. Обмотуємо рулет тонкими скибочками бекону.

8. Викладаємо продукт у форму для випікання. Готуємо 40-50 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

9. Готовий рулет з індички і бекону нарізаємо і подаємо до столу. Можна прикрасити салатними листочками.

Ніжний рулет з фаршу індички, запечений в духовці

Цікавий спосіб приготувати м’ясний домашній рецепт – з фаршу індички. Блюдо здивує ніжним смаком і поживними властивостями. Урізноманітніть ваше меню яскравою кулінарної ідеєю.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш індички – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Батон – 2 скибочки.
  • Молоко – 60 мл
  • Сметана – 60 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Для основи страви з’єднуємо розморожений фарш, два курячих яйця, подрібнену цибулю, сіль, перець, сметану і скибочки батона, розм’якшені в молоці. Ретельно вимішуємо масу, поки вона не стане однорідною.

2. Заготівку з фаршу індички викладаємо в тонкий і щільний пласт. Відварюємо три курячих яйця і очищаємо їх від шкаралупи.

3. Викладаємо яйця по центру м’ясного пласта. Вони будуть тримати форму страви. Звертаємо заготовку в рулет.

4. Продукт кладемо у форму, обмащений маслом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і готуємо близько 40 хвилин.

5. Соковитий м’ясний рулет готовий. Діліть його на порції і подавайте до столу!

Як приготувати смачний рулет з індички з желатином в духовці?

Поживна і цікава холодна закуска для вашого столу – рулет з індички. Яскраве блюдо готується в духовці з додаванням желатину. Ідеальне частування для святкового меню.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Філе індички – 700 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Кріп – 0,5 пучка.
  • Желатин порошковий – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Паприка – 2 ч. л.
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Філе індички розморожуємо, промиваємо та нарізаємо на невеликі кубики. Викладаємо продукт в глибоку миску.

2. Сюди ж викладаємо подрібнений кріп і зубчики часнику.

3. Далі додаємо желатин, сіль, перець, паприку і куркуму.

4. Ретельно розмішуємо шматочки індички зі спеціями.

5. Кладемо м’ясну масу в рукав для випікання. Зав’язуємо його так, щоб інгредієнти всередині сформувалися в щільний рулет.

6. Перекладаємо заготовку у форму для випікання.

7. Загортаємо продукт фольгою і випікаємо його 50 хвилин при температурі 180 градусів.

8. Спечений рулет витягуємо з фольги. Даємо йому повністю охолонути і відправляємо в пакет в холодильник. Тримаємо його там, доки рідина всередині не застигне.

9. Готовий рулет з індички ділимо на тонкі скибочки і подаємо до столу!