Смачний рулет з лаваша з крабовими паличками і листям салату
Цей кулінарний шедевр відмінно підійде до ароматного шашлику, буде поєднуватися з будь-якими рибними або м’ясними закусками, дуже красиво й доречно буде виглядати на фуршетах і прикрасить ваш банкет соковитими фарбами.
Склад:
- Лаваш тонкий в аркушах– 1 шт. (великий)
- Плавлений сирок – 1 упак. (100 р.)
- Крабовий палички – 100 г
- Консервована кукурудза – 1 банка
- Листя салату – пучок
- Яйце – 1 шт.
- Майонез – 50 г
Процес приготування:
1. Лист лаваша краще вибрати прямокутної форми, його зручніше буде загортати. Розділіть на 2 половини, нам знадобиться лист 20*40 див.
2. Плавлений сир натріть на середній тертці, яйце відварити круто, так само натріть і викладіть в тарілку до сиру.
3. Абсолютно розморожені крабові палички дуже дрібно порубаєте з допомогою ножа.
4. Викладіть в ту ж миску майонез, при бажанні поперчіть і перемішайте.
5. Повинна вийти така консистенція, щоб її було зручно намазувати на лаваш, але не рідка, інакше він розмокне.
6. Лаваш покладіть на стіл, ретельно розмажте начинку, зверху посипте шматочками крабів і розкладіть листя салату, попередньо добре вимиті і висушені.
7. Тепер заключний етап — лаваш щільно скрутіть в рулет, щоб всі верстви добре утрамбовались поруч один з одним. Загорніть рулет в поліетиленовий пакет або харчову плівку і покладіть в холод на 2 години.
8. Дістаньте рулет і наріжте шматочками 3-5 див. Викладіть на плоске блюдо листя салату, а на них — рулетики, прикрасьте зеленню. Закуска готова!