Як приготувати крабовий рулет з лаваша з яйцем?
Такий крабовий рулет стане прекрасним блюдом і на закуску або для легкого перекусу. Можна подати його до основного блюда або разом з ним. Цей рулет неймовірно ніжний і смачний і при цьому простий у приготуванні.
Склад:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Крабові палички – 1 упак.
- Сметана – 100 г
- Яйця курячі – 4 шт.
- Майонез – 100 г
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
1. Зніміть з крабових паличок пакетики (краще брати охолоджені, а не заморожені). Яйця відваріть круто, після закипання води 8 хвилин, поставте їх охолоджуватися під проточною водою 5 хвилин і очистіть від шкаралупи. Після наріжте дрібним кубиком і об’єднаєте з паличками.
2. Ножем нарубайте зелень, можна взяти будь-яку, за бажанням і з’єднайте зі сметаною і майонезом. Всі розмішайте до однорідності в одній мисці.
3. Розкладіть лаваш на столі і змажте начинкою від краю до краю.
4. Скрутіть рулет і помістіть в плівку або фольгу і відправте в холодильник на годину. Чим довше він полежить — тим більше просочиться.
5. Зніміть плівку, розділіть гострим ножем на шматочки і розкладіть на тарілці розрізом донизу, щоб око радувала різнобарвна начинка.
Можна подавати рулетики до столу. Приємного апетиту!