Крабові рулети з лаваша з сирним сиром на святковий стіл
Сирний сир в рулеті в поєднанні з кропом надає легкість і свіжість страви. Зробимо кілька шарів, щоб страва цікаво виглядало на тарілці, при тому ніжним сирним сиром будемо покривати кожен.
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 шт.
- Сир сирний – 200 г
- Крабовий палички охолоджені – 200 г
- Кріп – 1 пучок
- Яйця курячі – 3 шт.
Процес приготування:
1. Обидва лаваш розрізаємо на 2 частини, в нас піде 3 аркуша. Сир приблизно розділіть відразу на 3 частини для кожного лаваша.
2. Намазуємо перший лаваш частиною м’якого сиру і посипаємо половиною порубаного митого і висушеного кропу. Укладаємо другий лист і змащуємо сирним сиром.
3. Крабові палички залиште полежати при кімнатній температурі, щоб вони не пустили зайвої вологи в лаваш, вони повинні бути сухими і розмороженими. Протріть їх на крупній тертці. Яйця, відварені і очищені, порубаєте ножем на дрібні кубики.
4. Розкладіть начинку на лаваші рівномірним шаром і накрийте наступним лавашем. Змастіть іншим сиром і розсипте по верху весь кріп.
5. Поверніть лаваші щільним рулетом, загорніть в пакет і покладіть в холодильник для просочення всіх шарів.
6. Розріжте рулет гострим ножем на шматки потрібного розміру і розкладіть на тарілці розрізом вгору. Покладіть кілька гілочок кропу або петрушки для додання страві ще більшої свіжості і фарб.
Приємного апетиту!