Рулет з лаваша з крабовими паличками і морквою по-корейськи
В міру гострий і в той же час соковитий рулет стане прекрасним рішенням на будь-які випадки життя. Морква по-корейськи можна придбати в магазині, але в цьому рецепті ми приготуємо її самі. Зробити це краще заздалегідь, що б вона встигла досить замаринувати, але можна і в той же день, буде дуже смачно.
Склад:
- Лаваш – 2 шт.
- Сир плавлений – 1-2 упак.
- Крабовий палички – 150 р.
- Кріп, пір’я цибулі зеленого, петрушка – 30 г
- Яйця – 2 шт.
- Майонез – 150 р.
Для приготування моркви по-корейськи:
- Морква – 200 г
- Цибуля ріпчаста маленький – 1 шт.
- Рослинне масло – 20 мл
- Часник – 1 зубчик
- Оцет 9% – 1 ст. л.
- Коріандр – ½ ч. л.
- Цукор і сіль – по 1 щіпці
- Перець червоний гострий, чорний – на кінчику ножа
Процес приготування:
1. Моркву очистіть, вимийте і наріжте соломкою ножем або на спеціальній тертці. Очищений часник роздушіть в часниковому пресі. Коріандр притисніть на обробній дошці плоскою стороною ножа і розчавлений приправу додайте до моркви. Присипте перець, сіль, цукор і покладіть часник.
2. Цибулю очистіть від лушпиння і нарізати дуже дрібно. У розігріту сковороду з олією викласти цибулю і обсмажуйте до коричневого кольору зажаренности. Приберіть цибулю з масла і ще гаряче вилийте його на моркву і перемішайте. Додайте оцет і поставте в холод.
3. Яйця відваріть і очистіть від шкірки, крабові палички і яйця натріть на тертці крупно. Вимиту зелень обсушіть і наріжте ножем. З’єднайте всі ці інгредієнти в одній тарілці і перемішайте. Сир натріть на тертці крупно.
4. На лаваш тонко видавіть сіткою майонез і розмажте по всій площі. Присипте плавленим сиром.
5. Покладіть наступний лаваш, покрийте шаром майонезу і додайте крабовий продукт і пряну моркву.
6. Щільно загорніть в рулет і замотайте фольгою. Покладіть його в холод на 2 години для того, щоб він стримався і просочився начинкою.
7. Розріжте Листя салату розкладіть на плоске блюдо і покладіть шматочки рулету в хаотичному порядку.
Приємного апетиту!