Простий і смачний рецепт крабового рулету з червоною рибою
Ніжний і смачний рулет з рибною начинкою і свіжістю огірка готується швидко, а розкидається зі столу ще швидше.
Склад:
- Лаваш тонкий вірменський – 2 шт.
- Сир плавлений – 2 упак. (180 р.)
- Крабовий палички – 70 р.
- Огірок свіжий – 2 шт.
- Філе лосося – 70 р.
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Крабові палички повинні бути повністю розморожені при кімнатній температурі. Нарізаємо їх і вимиті свіжі огірки приблизно однаковими дрібними шматочками. Філе риби порізати пластинами.
2. Сир спочатку поріжте на кубики, подрібніть блендером разом з майонезом до однорідної густої кашки, їй будемо змащувати лаваш.
3. На лист круглого або квадратного лаваша тонким шаром намажте сирну масу (половину), посипте половиною огірків і всіма паличками.
4. Зверху покласти другий лаваш і змажте залишилася намазкой. Викладіть шматочки лосося і другу частину огірків.
5. Поверніть лаваші в тугий рулет, щоб начинка не розсипалася при нарізці. Підкладіть знизу фольгу і оберніть їй рулет, добре скріпивши краю. Залиште в холодильнику на 1,5-2 години (по можливості).
6. Просякнуте рулет наріжте кружечками в 3 див. і викладайте на велику плоску тарілку.
Швидка і приголомшлива закуска готова!