Рулет з лаваша з крабовими паличками – 10 покрокових рецептів з фото

Простий і смачний рецепт крабового рулету з червоною рибою

Ніжний і смачний рулет з рибною начинкою і свіжістю огірка готується швидко, а розкидається зі столу ще швидше.

Склад:

  • Лаваш тонкий вірменський – 2 шт.
  • Сир плавлений – 2 упак. (180 р.)
  • Крабовий палички – 70 р.
  • Огірок свіжий – 2 шт.
  • Філе лосося – 70 р.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Крабові палички повинні бути повністю розморожені при кімнатній температурі. Нарізаємо їх і вимиті свіжі огірки приблизно однаковими дрібними шматочками. Філе риби порізати пластинами.

2. Сир спочатку поріжте на кубики, подрібніть блендером разом з майонезом до однорідної густої кашки, їй будемо змащувати лаваш.

3. На лист круглого або квадратного лаваша тонким шаром намажте сирну масу (половину), посипте половиною огірків і всіма паличками.

4. Зверху покласти другий лаваш і змажте залишилася намазкой. Викладіть шматочки лосося і другу частину огірків.

5. Поверніть лаваші в тугий рулет, щоб начинка не розсипалася при нарізці. Підкладіть знизу фольгу і оберніть їй рулет, добре скріпивши краю. Залиште в холодильнику на 1,5-2 години (по можливості).

6. Просякнуте рулет наріжте кружечками в 3 див. і викладайте на велику плоску тарілку.

Швидка і приголомшлива закуска готова!