Рис з овочами в мультиварці
Рис з овочами в мультиварці – це корисна і поживна страва, яка замінить вам звичайну відварену крупу, що не має яскравого смаку і насиченого аромату. В якості добавок рекомендуємо використовувати червону цибулю, солодкий болгарський перець і часник.
Час приготування – 45 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порцій – 3-4.
Інгредієнти:
- Рис – 1 ст.
- Вода – 2 ст.
- Цибуля червона – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Морквина – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Аркуш лавра – 1 шт.
- Олія – 2 ст.л.
- Приправа для плова – 1 ч.л.
- Сіль за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулину та зубчик часнику, дрібно нарізаємо.
Крок 2. Озброюємося буряковою теркою та подрібнюємо очищену морквину.
Крок 3. М’якуш солодкого перцю нарізаємо довільними шматочками.
Крок 4. Розігріваємо олію в чаші і висипаємо овочі, а також промитий рис.
Крок 5. Приправляємо інгредієнти лавровим листом, сіллю та спеціями – заважаємо для рівномірного розподілу.
Крок 6. Заливаємо водою та готуємо в режимі «Плов» протягом півгодини.
Крок 7. Потім витримуємо під кришкою ще 10 хвилин і лише після переходимо до сервірування. Смачного!