Молочна рисова каша в горщику в духовці
Молочна рисова каша в горщику в духовці – це цікаве та апетитне частування, яке точно нікого не залишить байдужим. Урізноманітнюйте своє звичне домашнє меню за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепту. Така каша вийде неймовірно смачною та привабливою.
Час готування – 1 година
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Рис – 100 грн.
 - Молоко коров’яче – 2 ст.
 - Цукор-пісок – 1 ст.
 - Сіль – 1 щіпка.
 - Олія вершкове – 30 гр.
 
Процес приготування:
Крок 1. Вимірюємо необхідну кількість білого рису.

Крок 2. Далі рис необхідно кілька разів промити у холодній воді. Якщо у вас є час, можна крупу вимочити у воді.

Крок 3. Далі підготовлений рис викладаємо в горщик.

Крок 4. Заливаємо молоко рис.

Крок 5. Сюди ж додаємо сіль та цукор. Їхню кількість можна відрегулювати за смаком.

Крок 6. Зверху розкладаємо шматочки вершкового масла.

Крок 7. Відправляємо частування в розігріту до 120 ° духовку на 15 хвилин. Далі температуру підвищуємо до 180 ° і запікаємо до утворення рум’яної скоринки зверху.

Крок 8. Молочна рисова каша в горщику готова в духовці. Подавайте до столу!













