Рисова каша на молоці та воді
Рисова каша на молоці та воді – це простий і смачний частування, який ідеально підійде для сімейного сніданку, обіду або перекушування. Спробуйте приготувати таку кашу за нашим перевіреним кулінарним рецептом з покроковими фотографіями. Порадуйте себе та своїх близьких.
Час готування – 1 година
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Рис – 1 ст.
- Вода – 2 ст.
- Молоко коров’яче – 2,5 ст.
- Сіль за смаком.
- Цукор-пісок – до смаку.
- Масло вершкове – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Вимірюємо необхідну кількість рису.
Крок 2. Далі цей рис кілька разів промиваємо під холодною водою.
Крок 3. Далі крупу заливаємо чистою водою та залишаємо на 30 хвилин. Якщо у вас є час, можна вимочувати і довше.
Крок 4. Зливаємо воду з рису і підготовлену крупу викладаємо в каструлю з окропом. Перемішуємо та доводимо до повторного закипання. Відразу ж додаємо сіль.
Крок 5. Відварюємо до вбирання води.
Крок 6. Далі відміряємо потрібну кількість молока.
Крок 7. Заливаємо кашу молоком.
Крок 8. Перемішуємо і варимо ще кілька хвилин.
Крок 9. В кінці занурюємо шматочок вершкового масла та вимикаємо вогонь.
Крок 10. Рисова каша на молоці та воді готова. Подавайте до столу та пригощайтеся!