Рисова каша на молоці в мультиварці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Рідка рисова каша на молоці в мультиварці Панасонік

Рис засипається в чашу мультиварки і заливається молоком. Далі туди додається цукровий пісок, сіль, вершкове масло і все перемішується. Потім включається режим «молочної каші» і все вариться до готовності. Виходить дуже смачне і наваристое блюдо, яке дуже порадує на сніданок.

Час готування: 1 ч. 5 хв.

Час приготування: 5 хв.

Порції – 2.

Інгредієнти:

  • Рис круглий – 0.5 склянки
  • Молоко – 2.5 склянки
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сіль – ¼ ст. л.

Процес приготування:

1. Перед початком приготування ретельно рисову крупу промиваємо під проточною водою кілька разів, поки вона не стане прозорою. Тепер відправляємо рис в чашу мультиварки.

2. Заливаємо крупу двома з половиною склянки холодного молока.

3. Далі засипаємо туди дві столові ложки цукрового піску і чверть чайної ложки солі.

4. В кінці додаємо 30 грам вершкового масла і все акуратно перемішуємо з допомогою ложки.

5. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Молочна каша». Блюдо буде готуватися протягом години, тому в цей час йдемо з кухні і займаємося своїми справами.

6. Готову кашу перемішуємо і розкладаємо по тарілках. При бажанні можна додати туди варення, горіхи, сухофрукти та інші добавки, але блюдо виходить дуже смачним і в чистому вигляді. Приємного апетиту!