Рідка рисова каша на молоці в мультиварці Панасонік
Рис засипається в чашу мультиварки і заливається молоком. Далі туди додається цукровий пісок, сіль, вершкове масло і все перемішується. Потім включається режим «молочної каші» і все вариться до готовності. Виходить дуже смачне і наваристое блюдо, яке дуже порадує на сніданок.
Час готування: 1 ч. 5 хв.
Час приготування: 5 хв.
Порції – 2.
Інгредієнти:
- Рис круглий – 0.5 склянки
- Молоко – 2.5 склянки
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
- Сіль – ¼ ст. л.
Процес приготування:
1. Перед початком приготування ретельно рисову крупу промиваємо під проточною водою кілька разів, поки вона не стане прозорою. Тепер відправляємо рис в чашу мультиварки.
2. Заливаємо крупу двома з половиною склянки холодного молока.
3. Далі засипаємо туди дві столові ложки цукрового піску і чверть чайної ложки солі.
4. В кінці додаємо 30 грам вершкового масла і все акуратно перемішуємо з допомогою ложки.
5. Закриваємо кришку мультиварки і встановлюємо режим «Молочна каша». Блюдо буде готуватися протягом години, тому в цей час йдемо з кухні і займаємося своїми справами.
6. Готову кашу перемішуємо і розкладаємо по тарілках. При бажанні можна додати туди варення, горіхи, сухофрукти та інші добавки, але блюдо виходить дуже смачним і в чистому вигляді. Приємного апетиту!