Рисова каша на молоці в мультиварці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Рисова каша на молоці з яблуками в мультиварці

В чашу мультиварки закладається промитий рис, нарізані яблука, родзинки, цукровий пісок, сіль, вершкове масло і все заливається молоком з водою. Все готується на програму «Дитяче харчування» протягом 25 хвилин, перемішується і розкладається по тарілках.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Рис – 200 гр.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Родзинки – 50 гр.
  • Вода питна – 350 мл
  • Молоко – 200 мл
  • Цукор-пісок – 2-3 ст. л.
  • Сіль – 0.3 ч. л.
  • Масло вершкове – 30 гр.

Процес приготування:

1. Для початку ретельно промиваємо під проточною водою рис, поки вона не стане прозорою. Також окремо промиваємо родзинки.

2. Яблуко добре промиваємо, вирізаємо у нього серцевину і нарізаємо шматочками невеликого розміру.

3. У чашу мультиварки засипаємо рис, додаємо до нього нарізані яблука, родзинки, цукровий пісок, сіль, вершкове масло і заливаємо все молоком з водою.

4. Тепер закриваємо кришку мультиварки разом з паровим клапаном, вибираємо на панелі управління програму «Дитяче харчування» і встановлюємо таймер на 25 хвилин.

5. Після звукового сигналу відкриваємо кришку і добре перемішуємо кашу силіконової лопаткою.

6. Розкладаємо готову страву по тарілках і подаємо до столу зі свіжими фруктами, горіхами та ін. Приємного апетиту!