Рисова каша на молоці з яблуками в мультиварці
В чашу мультиварки закладається промитий рис, нарізані яблука, родзинки, цукровий пісок, сіль, вершкове масло і все заливається молоком з водою. Все готується на програму «Дитяче харчування» протягом 25 хвилин, перемішується і розкладається по тарілках.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Рис – 200 гр.
- Яблуко – 1 шт.
- Родзинки – 50 гр.
- Вода питна – 350 мл
- Молоко – 200 мл
- Цукор-пісок – 2-3 ст. л.
- Сіль – 0.3 ч. л.
- Масло вершкове – 30 гр.
Процес приготування:
1. Для початку ретельно промиваємо під проточною водою рис, поки вона не стане прозорою. Також окремо промиваємо родзинки.
2. Яблуко добре промиваємо, вирізаємо у нього серцевину і нарізаємо шматочками невеликого розміру.
3. У чашу мультиварки засипаємо рис, додаємо до нього нарізані яблука, родзинки, цукровий пісок, сіль, вершкове масло і заливаємо все молоком з водою.
4. Тепер закриваємо кришку мультиварки разом з паровим клапаном, вибираємо на панелі управління програму «Дитяче харчування» і встановлюємо таймер на 25 хвилин.
5. Після звукового сигналу відкриваємо кришку і добре перемішуємо кашу силіконової лопаткою.
6. Розкладаємо готову страву по тарілках і подаємо до столу зі свіжими фруктами, горіхами та ін. Приємного апетиту!