Салат Червоне море з крабовими паличками – 5 рецептів з покроковими фото

Простий покроковий рецепт приготування салату «Червоне море» з сиром

Швидкий і смачний салат «Червоне море» можна подавати як для домашнього столу, так і для святкового. Сир ідеально доповнить яскраву закуску і зробить її більш ситної.

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • крабові Палички – 200 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Помідор – 2 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо продукти за списком. Крабові палички розморожуємо. Овочі промиваємо під водою.

2. Твердий сир пропускаємо через крупну тертку і укладаємо її у велику тарілку.

3. Нарізаємо Тонкими смужками крабові палички, додаємо їх до сиру.

4. Болгарський перець очищаємо від насіння, потім ріжемо його на тонкі шматочки. Кладемо в салат.

5. Дрібно нарізаємо помідори. Якщо він дуже соковитий, то видаляємо нутрощі. Відправляємо інгредієнт в загальну масу.

6. Посипаємо салат сіллю, спеціями. Також додаємо подрібнений часник і майонез. Акуратно розмішуємо страву.

7. Салат «Червоне море» готовий. Подаємо холодну закуску до столу.