Салат «Хризантема» – 5 покрокових рецептів салату з чіпсами «Хризантема»

Як приготувати салат «Хризантема» з крабовими паличками і яблуками?

Рецепт «Хризантеми», який виходить легким і свіжим, в його основі крабові палички і яблука. Готується салат швидко і його відразу можна подавати на стіл. Відмінна ідея для закуски для святкового столу.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

крабові Полички – 240 гр.

Яйця курячі – 4 шт.

Кукурудза консервована – 280 гр.

Яблуко – 1 шт.

Чіпси – 80 гр.

Майонез – за смаком.

Сіль – 1 щіпка.

Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Крабові палички наріжте тонкими часточками.

2. Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте дрібними кубиками.

3. З консервованої кукурудзи злийте сік. Яблуко натріть на тертці. Змішати в салатниці кукурудзу, крабові палички, яйця, подрібнену яблуко і половину чіпсів.

4. Додайте майонез, сіль і мелений перець за смаком, перемішайте.

5. Салат «Хризантема» викладіть на блюдо, прикрасьте його цілими чіпсами і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!