Як приготувати салат «Хризантема» з крабовими паличками і яблуками?
Рецепт «Хризантеми», який виходить легким і свіжим, в його основі крабові палички і яблука. Готується салат швидко і його відразу можна подавати на стіл. Відмінна ідея для закуски для святкового столу.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
крабові Полички – 240 гр.
Яйця курячі – 4 шт.
Кукурудза консервована – 280 гр.
Яблуко – 1 шт.
Чіпси – 80 гр.
Майонез – за смаком.
Сіль – 1 щіпка.
Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Крабові палички наріжте тонкими часточками.
2. Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте дрібними кубиками.
3. З консервованої кукурудзи злийте сік. Яблуко натріть на тертці. Змішати в салатниці кукурудзу, крабові палички, яйця, подрібнену яблуко і половину чіпсів.
4. Додайте майонез, сіль і мелений перець за смаком, перемішайте.
5. Салат «Хризантема» викладіть на блюдо, прикрасьте його цілими чіпсами і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!