Простий і смачний салат «Хризантема» з рибними консервами
Смачний і поживний салат «Хризантема» з рибними консервами можна не тільки на святковий стіл подати, але і приготувати для ситного буденного перекусу. Це блюдо внесе різноманітність у ваш раціон.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 4-6.
Склад:
Консерви рибні – 250 гр.
Яйця курячі – 3 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля зелена – 20 гр.
Майонез – 100 мл
Сіль – за смаком.
Перець чорний мелений – за смаком.
Чіпси – 10-12 шт.
Помідори черрі – 1 шт.
Оливки – 3 шт.
Маслини – 1 шт.
Кріп – 5 гр.
Процес приготування:
1. Розкрийте рибні консерви і злийте з них рідину, потім розімніть їх виделкою. Зробіть з рибної маси перший шар і змастіть його майонезом.
2. Варені яйця розберіть на білки і жовтки. Окремо подрібніть їх. Другим шаром викладіть білки, зверху нанесіть майонезну сіточку.
3. Далі покладіть подрібнений зелений лук.
4. Моркву відваріть до готовності, потім натріть на тертці. Викладіть шар з моркви, змащуємо його майонезом.
5. Останнім шаром покладіть подрібнений жовток, його майонезом змащувати не потрібно.
6. Тепер залишилося прикрасити салат для подачі. З половинок помідори черрі і маслини зробіть імітацію сонечок. Оливки також розріжте навпіл і викладіть їх у середині страви. Чіпси і гілочки кропу розкладіть по колу. Смачний і красивий салат готовий.
Приємного апетиту!