Салат «Хризантема» – 5 покрокових рецептів салату з чіпсами «Хризантема»

Простий і смачний салат «Хризантема» з рибними консервами

Смачний і поживний салат «Хризантема» з рибними консервами можна не тільки на святковий стіл подати, але і приготувати для ситного буденного перекусу. Це блюдо внесе різноманітність у ваш раціон.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4-6.

Склад:

Консерви рибні – 250 гр.

Яйця курячі – 3 шт.

Морква – 1 шт.

Цибуля зелена – 20 гр.

Майонез – 100 мл

Сіль – за смаком.

Перець чорний мелений – за смаком.

Чіпси – 10-12 шт.

Помідори черрі – 1 шт.

Оливки – 3 шт.

Маслини – 1 шт.

Кріп – 5 гр.

Процес приготування:

1. Розкрийте рибні консерви і злийте з них рідину, потім розімніть їх виделкою. Зробіть з рибної маси перший шар і змастіть його майонезом.

2. Варені яйця розберіть на білки і жовтки. Окремо подрібніть їх. Другим шаром викладіть білки, зверху нанесіть майонезну сіточку.

3. Далі покладіть подрібнений зелений лук.

4. Моркву відваріть до готовності, потім натріть на тертці. Викладіть шар з моркви, змащуємо його майонезом.

5. Останнім шаром покладіть подрібнений жовток, його майонезом змащувати не потрібно.

6. Тепер залишилося прикрасити салат для подачі. З половинок помідори черрі і маслини зробіть імітацію сонечок. Оливки також розріжте навпіл і викладіть їх у середині страви. Чіпси і гілочки кропу розкладіть по колу. Смачний і красивий салат готовий.

Приємного апетиту!