Салат із стручкової квасолі – це апетитне домашнє блюдо, яке дуже легко і швидко можна приготувати в домашніх умовах. Таке частування можна подавати як самостійний продукт або використовувати в якості цікавого гарніру. Беріть на замітку нашу перевірену кулінарну збірку з восьми рецептів приготування з покроковими фотографіями.
Салат із стручкової квасолі і курки
Салат із стручкової квасолі і курки виходить смачним і ситним. Його можна подавати як самостійне блюдо до обіду або вечері. Приготувати таке частування дуже просто. Використовуйте для цього швидкий рецепт з покроковими фотографіями із нашої кулінарної збірки.
Інгредієнти на
2 порц.
- Квасоля стручкова ½ кг
- Куряче філе 300 гр.
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло рослинне для смаження
- Вода 50 мл (гарячої)
- Для заправки:
- Оцет яблучний 5% 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Кріп за смаком
Процес приготування:
- Салат із стручкової квасолі готується дуже просто. Варимо квасолю до напівготовності і відкидаємо на друшляк. Даємо стекти воді.
- куряче філе Ріжемо брусочками і обсмажуємо її на рослинній олії до готовності. Прибираємо зі сковороди.
- У цій же сковороді смажимо соломку цибулі та болгарського перцю. Смажимо до напівготовності.
- До овочів відправляємо квасоля. Перемішуємо і смажимо ще близько 5 хвилин.
- З’єднуємо курку з овочами. Готуємо близько хвилини.
- Перекладаємо частування в салатник. Заправляємо сумішшю з гарячої води, яблучного оцту, солі, перцю і подрібненого кропу. Перемішуємо.
- Салат із стручкової квасолі і курки готовий. Можна подавати на стіл і пробувати!
