Капрезе з помідорами черрі в домашніх умовах
В салатницю відправляються нарізані помідори черрі, моцарелла і базилік. Все заливається оливковою олією і бальзамічним соусом і салат посипається сіллю з чорним меленим перцем. Все перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачна і проста закуска.
Час готування: 15 хв.
Час приготування: 15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Сир моцарелла міні – 150 гр.
- Помідори черрі – 200 гр.
- Базилік свіжий – 2-3 гілки.
- Масло оливкова – 2-3 ст. л.
- бальзамічний Соус – 2-3 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Для початку ретельно промиваємо під проточною водою помідори черрі. Потім обсушуємо їх на паперовому рушнику і розрізаємо їх на дві частини. При бажанні можна взяти помідори декількох кольорів, щоб готовий салат виглядав яскравіше.
2. Тепер беремо сир моцарелла і також розрізаємо кожен кульку навпіл, щоб він був такого ж розміру, як і помідори.
3. Перекладаємо нарізані помідори разом з сиром у відповідну салатницю.
4. Базилік також добре промиваємо під прохолодною водою і обсушуємо його на паперовому рушнику. Знімаємо зі стебел листочки і відправляємо їх у салатницю до інших інгредієнтів.
5. Все перемішуємо, після чого додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком. Далі поливаємо салат оливковою олією, а також бальзамічним соусом.
6. Знову все добре перемішуємо і подаємо готовий салат капрезе до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!