Салат «Коул слоу» – 8 рецептів приготування з покроковими фото

«Коул слоу» з яблуком

«Коул слоу» з яблуком порадує дивовижною соковитістю і гарним зовнішнім виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарніру. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Яблуко зелене – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.

Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту, викладаємо її в глибокий салатник.

Крок 3. Сюди ж відправляємо тонкі півкільця цибулі.

Крок 4. Дрібними брусочками ріжемо моркву. Відправляємо її до іншим продуктам в мисці.

Крок 5. Так само чинимо з яблуком. Кладемо його в салат.

Крок 6. Для заправки вимішуємо майонез, гірчицю, сметану, лимонний сік, сіль, цукор суміш перців.

Крок 7. Вливаємо заправку в заготовку.

Крок 8. Гарненько все перемішуємо.

Крок 9. «Коул слоу» з яблуком готовий. Пригощайтеся!