«Коул слоу» з яблуком
«Коул слоу» з яблуком порадує дивовижною соковитістю і гарним зовнішнім виглядом. Таку закуску можна подавати самостійно або в якості цікавого гарніру. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Яблуко зелене – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста червоний – 0,5 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Майонез – 1 ст. л.
- Сік лимонний – 1 ч. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Очищаємо овочі і промиваємо.
Крок 2. Дрібно шаткуємо білокачанну капусту, викладаємо її в глибокий салатник.
Крок 3. Сюди ж відправляємо тонкі півкільця цибулі.
Крок 4. Дрібними брусочками ріжемо моркву. Відправляємо її до іншим продуктам в мисці.
Крок 5. Так само чинимо з яблуком. Кладемо його в салат.
Крок 6. Для заправки вимішуємо майонез, гірчицю, сметану, лимонний сік, сіль, цукор суміш перців.
Крок 7. Вливаємо заправку в заготовку.
Крок 8. Гарненько все перемішуємо.
Крок 9. «Коул слоу» з яблуком готовий. Пригощайтеся!