Салат «Коул слоу» класичний – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Салат “Коул слоу” з ананасом

Салат «Коул слоу» з ананасом порадує вас оригінальним смаком, дивовижною соковитістю та привабливим зовнішнім виглядом. Його можна подавати до гарячих страв або як самостійну холодну закуску. Для простого та швидкого приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 300 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Селера – 1 шт.
  • Ананаси консервовані – 100 грн.
  • Майонез – 2 ст.
  • Сік лимонний – 1 ч. л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Паприка мелена – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо капусту під водою і дрібно шаткуємо її ножем.

Крок 2. Очищену морквину натираємо на тертці з великими зубчиками.

Крок 3. Селера також промиваємо і нарізаємо дрібним кубиком.

Крок 4. Консервовані ананаси ріжемо кубиком, як і селера.

Крок 5. Усі підготовлені продукти з’єднуємо у загальному салатнику.

Крок 6. Посипаємо їх сіллю, спеціями та поливаємо лимонним соком. Перемішуємо.

Крок 7. Заправляємо наше частування майонезом.

Крок 8. Ще раз добре все перемішуємо для рівномірного розподілу заправки. Перед подачею закуску можна потримати деякий час у холодильнику для кращого просочення.

Крок 9. Салат “Коул слоу” з ананасом готовий. Подавайте до столу!