Салат «Курочка Ряба» з грибами
Салат «Курочка Ряба» з грибами порадує вас своїми поживними властивостями і яскравим смаком. Така закуска точно не довго затримається на вашому столі. Для приготування рекомендуємо скористатися перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Грудка куряча копчена – ¼ шт.
- Гриби шампіньйони – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Добре гриби промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Подрібнюємо цибулю. Обидва інгредієнта обсмажуємо на рослинній олії до готовності, солимо і перчимо за смаком.
Крок 2. Відварні курячі яйця натираємо на дрібній тертці і перемішуємо з майонезом. Візуально ділимо масу на три частини. Їх будемо використовувати для промазування шарів.
Крок 3. Невеликими кубиками ріжемо курку і помідор.
Крок 4. Починаємо викладати салат шарами за допомогою кільця. Першим шаром йдуть шматочки курки.
Крок 5. Змащуємо курку соусом з майонезу і яєць.
Крок 6. Викладаємо кубики помідора.
Крок 7. Знову змащуємо соусом і посипаємо подрібненою зеленню.
Крок 8. Викладаємо рівний шар з грибів і цибулі.
Крок 9. Змащуємо соусом. Даємо частування трохи застигнути і просочитися, після прибираємо кільце.
Крок 10. Салат «Курочка Ряба» з грибами готовий. Прикрашайте за своїм смаком і подавайте до столу!