Салат Курочка Ряба

Салат «Курочка Ряба» з грибами

Салат «Курочка Ряба» з грибами порадує вас своїми поживними властивостями і яскравим смаком. Така закуска точно не довго затримається на вашому столі. Для приготування рекомендуємо скористатися перевірений рецепт з покроковими фотографіями із нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Грудка куряча копчена – ¼ шт.
  • Гриби шампіньйони – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Добре гриби промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Подрібнюємо цибулю. Обидва інгредієнта обсмажуємо на рослинній олії до готовності, солимо і перчимо за смаком.

Крок 2. Відварні курячі яйця натираємо на дрібній тертці і перемішуємо з майонезом. Візуально ділимо масу на три частини. Їх будемо використовувати для промазування шарів.

Крок 3. Невеликими кубиками ріжемо курку і помідор.

Крок 4. Починаємо викладати салат шарами за допомогою кільця. Першим шаром йдуть шматочки курки.

Крок 5. Змащуємо курку соусом з майонезу і яєць.

Крок 6. Викладаємо кубики помідора.

Крок 7. Знову змащуємо соусом і посипаємо подрібненою зеленню.

Крок 8. Викладаємо рівний шар з грибів і цибулі.

Крок 9. Змащуємо соусом. Даємо частування трохи застигнути і просочитися, після прибираємо кільце.

Крок 10. Салат «Курочка Ряба» з грибами готовий. Прикрашайте за своїм смаком і подавайте до столу!