Салат «Курочка Ряба» з чорносливом
Салат «Курочка Ряба» з чорносливом – цікава за смаком, але при цьому проста і швидка у виконанні закуска для вашого домашнього столу. Для приготування апетитного страви використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте себе і приємно здивуйте близьких.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Стегно куряче – 0,5 кг
- Чорнослив – 150 гр.
- Горіх волоський – 50 гр.
- Кінза – 1 пучок.
- Сметана – 75 гр.
- Майонез – 75 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Куряче стегно відварюємо до готовності. Чорнослив заливаємо окропом на 20 хвилин, волоські горіхи очистити від шкаралупи.
Крок 2. Варену курку остуджуємо і ріжемо невеликою соломкою, обережно відокремлюючи м’ясо від кістки.
Крок 3. Дрібно нарізаємо вимочений і віджатий від води чорнослив.
Крок 4. Очищені горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом.
Крок 5. З’єднуємо курку, чорнослив і горіхи в салатниці. Сюди ж відправляємо подрібнену кінзу.
Крок 6. Заправляємо вміст сметаною і майонезом, добре все перемішуємо.
Крок 7. Салат «Курочка Ряба» з чорносливом готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!