Салат Курочка Ряба

Салат «Курочка Ряба» з чорносливом

Салат «Курочка Ряба» з чорносливом – цікава за смаком, але при цьому проста і швидка у виконанні закуска для вашого домашнього столу. Для приготування апетитного страви використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте себе і приємно здивуйте близьких.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Стегно куряче – 0,5 кг
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Горіх волоський – 50 гр.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Сметана – 75 гр.
  • Майонез – 75 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Куряче стегно відварюємо до готовності. Чорнослив заливаємо окропом на 20 хвилин, волоські горіхи очистити від шкаралупи.

Крок 2. Варену курку остуджуємо і ріжемо невеликою соломкою, обережно відокремлюючи м’ясо від кістки.

Крок 3. Дрібно нарізаємо вимочений і віджатий від води чорнослив.

Крок 4. Очищені горіхи подрібнюємо будь-яким зручним способом.

Крок 5. З’єднуємо курку, чорнослив і горіхи в салатниці. Сюди ж відправляємо подрібнену кінзу.

Крок 6. Заправляємо вміст сметаною і майонезом, добре все перемішуємо.

Крок 7. Салат «Курочка Ряба» з чорносливом готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!