Як приготувати Мімозу з рибними консервами і сиром без картоплі
Ніжний рибний салат Мімоза можна готувати з різних консервів: сайри, сардини, скумбрії, тунця або горбуші. Щоб салат вийшов соковитим, не варто економити на майонезі, а краще навіть приготувати його самостійно, тоді ваше блюдо буде ще більш корисним.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Консерви рибні – 1 банку.
- Яйця курячі – 5 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Майонез – за смаком.
- Сир – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – для прикраси.
Процес приготування:
1. Яйця зваріть круто, відокремте білки від жовтків. Білки натріть на дрібній тертці і викладіть половину в салатницю.
2. Рибні консерви розімніть виделкою до стану пюре і викладіть ½ частину на білки. Змастіть шар майонезом.
3. Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте і викладіть його шаром на рибу.
4. Потім на шар з лука викладіть другу частину білків. Змастіть його майонезом.
5. Після білків викладіть шар з решти консерв, промажте майонезом.
6. Сир натріть на дрібну тертку. Жовтки розімніть виделкою. Змішайте сир з жовтками і посипте цьому масою салат зверху. Салат поставте на 20-30 хвилин у холодильник для просочення.
Приємного апетиту!