Пісний салат Мімоза з рибними консервами
Пісний варіант салату Мімоза підходить для часу церковного посту і не тільки. Його можна подати на вечерю, так як салат досить ситний. Огірки в салат можна класти як свіжі, так і мариновані – справа смаку.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Рис – 100 гр.
- Консерви рибні – 1 банку.
- Капуста пекінська – 0,5 шт.
- Огірки – 2 шт.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Майонез пісний – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Рис відварити в трохи підсоленій воді, остудіть.
2. Із консерви злити олію, рибу розімніть виделкою.
3. Пекінську капусту тонко нашаткуйте. Огірки наріжте смужками.
4. Пекінську капусту, огірки і рис додайте в миску до риби, перемішайте.
5. Для заправки змішайте пісний майонез з соєвим соусом. Додайте заправку в салат, перемішайте і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!