Салат Мімоза з рибними консервами класичний – 10 рецептів з покроковими фото

Пісний салат Мімоза з рибними консервами

Пісний варіант салату Мімоза підходить для часу церковного посту і не тільки. Його можна подати на вечерю, так як салат досить ситний. Огірки в салат можна класти як свіжі, так і мариновані – справа смаку.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Рис – 100 гр.
  • Консерви рибні – 1 банку.
  • Капуста пекінська – 0,5 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Майонез пісний – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Рис відварити в трохи підсоленій воді, остудіть.

2. Із консерви злити олію, рибу розімніть виделкою.

3. Пекінську капусту тонко нашаткуйте. Огірки наріжте смужками.

4. Пекінську капусту, огірки і рис додайте в миску до риби, перемішайте.

5. Для заправки змішайте пісний майонез з соєвим соусом. Додайте заправку в салат, перемішайте і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!