Простий і смачний салат «Обжорка» з ковбасою
Салат «Обжорка з ковбасою – простий на вигляд і на смак неймовірний. Це ідеальна закуска для святкового застілля. Коли так хочеться здивувати гостей розмаїттям страв, а часу завжди не вистачає! Але з таким салатом вийде не тільки здивувати, але і ситно нагодувати! Перевірте самі!
Порції: 4
Час готування: 30 хв.
Інгредієнти:
- Морква – 2 шт.
- Ковбаса варена – 1/3 палиці
- Солоні огірки – 2 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – за бажанням
- Сіль – за смаком
- Рослинне масло – для смаження
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
1. Моркву чистимо та миємо. А потім натираємо її на крупну тертку.
2. Цибулину позбавляємо від лушпиння нарізаємо її півкільцями або кубиками.
3. Тепер на рослинному маслі обсмажимо до м’якого стану і легкого золотистого кольорів моркву і цибулю. Намагайтеся не перепечеться!
4. Варену ковбасу ріжемо на кружечки. А їх нарізаємо кубиками.
5. Також ріжемо кружальцями солоні огірки. Потім нарізаємо смужками.
6. Часник гарненько дробимо ножем.
7. З’єднуємо всі інгредієнти салату в глибокій мисці. Додаємо для заправки майонез і солимо. Перемішуємо салат.
Приємного апетиту!