Салат Цап у городі – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Салат «Козел на городі» з корейською морквою

Салат «Козел на городі» з корейською морквою порадує вас своєю соковитістю, яскравою подачею і поживними властивостями. Відмінне рішення для сімейного обіду або свята. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і приступайте до приготування.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Буряк – 1 шт.
  • Капуста червонокачанна – 100 гр.
  • Яйце перепелине – 5 шт.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Оцет 9% – 1 ст. л.
  • Приправа для корейської моркви – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Оцет бальзамічний – 1 ст. л.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Гірчиця зерниста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо корейський маринад для моркви та інших овочів. У глибокій тарілці з’єднуємо оцет, приправу по-корейськи, сіль і цукор. Ретельно перемішуємо.

Крок 2. Попередньо відварену буряк ріжемо тонкою соломкою. Поливаємо її половиною маринаду і перемішуємо.

Крок 3. Моркву натираємо на тертці для корейської моркви і перемішуємо з другою половиною маринаду.

Крок 4. Дрібно шаткуємо червону капусту, перемішуємо його з майонезом.

Крок 5. Картоплю очищаємо, ріжемо соломкою і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Викладаємо заготовку на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Солимо за смаком.

Крок 6. Для соусу змішуємо сметану, бальзамічний оцет, зернисту гірчицю, сіль і чорний мелений перець.

Крок 7. Всі підготовлені інгредієнти викладаємо на плоску тарілку і доповнюємо соусом. «Козел на городі» з корейською морквою готовий. Подавайте яскраву закуску до столу!