Салат «Козел на городі» з корейською морквою
Салат «Козел на городі» з корейською морквою порадує вас своєю соковитістю, яскравою подачею і поживними властивостями. Відмінне рішення для сімейного обіду або свята. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений і приступайте до приготування.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Буряк – 1 шт.
- Капуста червонокачанна – 100 гр.
- Яйце перепелине – 5 шт.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Оцет 9% – 1 ст. л.
- Приправа для корейської моркви – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – 1 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
- Оцет бальзамічний – 1 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Гірчиця зерниста – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо корейський маринад для моркви та інших овочів. У глибокій тарілці з’єднуємо оцет, приправу по-корейськи, сіль і цукор. Ретельно перемішуємо.
Крок 2. Попередньо відварену буряк ріжемо тонкою соломкою. Поливаємо її половиною маринаду і перемішуємо.
Крок 3. Моркву натираємо на тертці для корейської моркви і перемішуємо з другою половиною маринаду.
Крок 4. Дрібно шаткуємо червону капусту, перемішуємо його з майонезом.
Крок 5. Картоплю очищаємо, ріжемо соломкою і обсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Викладаємо заготовку на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Солимо за смаком.
Крок 6. Для соусу змішуємо сметану, бальзамічний оцет, зернисту гірчицю, сіль і чорний мелений перець.
Крок 7. Всі підготовлені інгредієнти викладаємо на плоску тарілку і доповнюємо соусом. «Козел на городі» з корейською морквою готовий. Подавайте яскраву закуску до столу!