Салат Цезар з креветками, куркою і помідорами
Дуже ситний і смачний салат, який відмінно підійде для сімейного вечері або святкового обіду.
Інгредієнти:
- Грудка куряча – 200 г
- Салат Ромен – 1 пучок
- Креветки неочищені– 330 р.
- Пшеничний хліб (батон) – 150 р.
- Лимон – ½ шт.
- Часник – 2 зубчики
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сир пармезан – 150 р.
- Яйця – 2 шт.
- Помідори черрі – 8 шт.
- Мед – 1 ч. л.
- Оливкова олія – 2 ст. л.
Процес приготування:
1. Салат розділити на листя і вимийте кожен під проточною прохолодною водою. Порвіть листя руками і покладіть в глибоку миску.
2. Хліб наріжте кубиками, покладіть у гарячу сковорідку до смаженій на олії продавленному часнику і обсмажте на 2 ст. л. олії до рум’яного кольору, постійно перемішуючи для рівномірної прожарювання.
3. Для соусу гірчицю і мед покласти в окрему миску, видавіть 1 зубчик часнику і розбийте 2 яйця, додайте сік лимона. Перемішайте блендером, повільно додайте 1 ч. л. оливкової олії і знову збийте.
4. Куряче філе розрізати уздовж на дуже тонкі смужки і обсмажте на маслі з часником до золотої скоринки.
5. Креветки зваріть в підсоленій воді, остудіть і приступайте до очищення.
6. До листя салату додайте дрібно порізане куряче філе, креветки, помідори черрі, все перемішайте і заправте соусом і присипте пармезаном. Посипте Сухарями перед самою подачею, щоб вони не стали м’якими.
Бон апетитний вигляд!