Салат з червоною рибою – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Легкий і оригінальний салат з червоною рибою і пекінською капустою

Оригінальний і легкий салат можна приготувати з червоної риби і пекінської капусти. Закуска прикрасить ваш домашній стіл і порадує рідних своїм ніжним і незабутнім смаком. Спробуйте!

Час приготування: 10 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Риба червона – 150 гр.
  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Апельсин – 0,5 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень – для прикраси.

Для заправки:

  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сік лимона – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиваємо пекінську капусту й дрібно нарізаємо потрібну кількість для салату.

2. Викладаємо капусту на дно глибокої салатниці.

3. Промиваємо половинку апельсина, ділимо його на часточки і акуратно витягуємо з них кісточки. Кладемо до капусти.

4. Великий огірок нарізаємо тонкими кружечками.

5. Також закидаємо їх до решти інгредієнтів.

6. Вибираємо червону рибу. Добре підійде сьомга або лосось. Ріжемо продукт невеликими кубиками.

7. Кладемо в салатницю рибу.

8. Поливаємо продукти лимонним соком і оливковою олією. Додаємо трохи солі. Але можна обійтися і без неї, якщо риба солона.

9. Перемішуємо всі інгредієнти в салатниці.

10. Розкладаємо закуску по порціях, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Готово!