Як приготувати смачний салат з чорної редьки з м’ясом?
Для приготування салату ідеально використовувати яловиче м’ясо. Однак про смаки не сперечаються, тому ви можете вибрати, наприклад, свинину або більш пісне м’ясо. Його слід заздалегідь підготувати – проварити і остудити.
Час готування – 2 ч. 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Кількість порцій – 2.
Склад:
- Редька чорна – 1 шт.
- М’ясо відварне (яловичина) – 150 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
1. М’ясо необхідно відварити заздалегідь до готовності, а потім остудити в умовах кімнатної температури і прибрати в холодильник для подальшого охолодження.
2. Морква по-корейськи можна використовувати вже готову або зробити її самим в домашніх умовах. Відправляємо моркву в салатник.
3. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо тонкими півкільцями. Розігріваємо на плиті сковороду з рослинним маслом і через пару хвилин викладаємо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Прибираємо вогонь і даємо луку охолонути.
4. Чорну редьку промиваємо. Обрізаємо шкірку ножем і знову споліскують продукт. Натираємо на тертці редьку з отворами середнього розміру в окрему ємність. Якщо інгредієнт дуже гострий, вимочуємо його в холодній воді (вистачить половини хвилини).
5. Якщо ви приготували м’ясо безпосередньо перед початком обробки продуктів і воно ще тепле, розберіть його на волокна. Якщо воно полежало в холодильнику і застигло – наріжте брусками.
6. Викладаємо інгредієнти – обсмажену цибулю, редьку і яловичину – в салатник, до моркви по-корейськи. Заправляємо блюдо майонезом за смаком або сумішшю з майонезу та сметани. Перемішуємо салат і подаємо до столу.
Приємного апетиту!