Салат з кіноа – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з кіноа і руколою

Салат з кіноа і руколою максимально простий у виконанні. Пікантна заправка чудово поєднується з інгредієнтами. Приготування страви не вимагає професійних навичок. Привабливий зовнішній вигляд і приємний аромат приведе в захват усіх, кому вдасться спробувати закуску.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Склад:

  • Помідори черрі – 100 гр.
  • Кіноа варена – 100 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Рукола – 100 гр.
  • Гірчиця без гірки – 1 ч. л.
  • Соєвий соус 30 мл
  • Мед – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Напередодні відварюємо кіноа, як зазначено на упаковці. Крупа повинна бути розсипчастою, а не перетворитися на кашу.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо рукколу. Висипаємо листя в ємність для складання салату.

Крок 3. Промитий авокадо звільняємо від шкірки і кісточки. Ріжемо шматочками.

Крок 4. Вимиті черрі ділимо на дві або чотири частини. До руколі висипаємо авокадо, томати і крупу.

Крок 5. Змішавши мед, гірчицю і соєвий соус, поливаємо салат і розмішуємо.

Крок 6. Презентуємо салат порційно, прикрасивши часточкою лимона або лайма.

Крок 7. За бажанням можна полити оливковою олією.

Крок 8. Дегустуємо закуску. Приємного апетиту!