Салат з кіноа і руколою
Салат з кіноа і руколою максимально простий у виконанні. Пікантна заправка чудово поєднується з інгредієнтами. Приготування страви не вимагає професійних навичок. Привабливий зовнішній вигляд і приємний аромат приведе в захват усіх, кому вдасться спробувати закуску.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Склад:
- Помідори черрі – 100 гр.
- Кіноа варена – 100 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Рукола – 100 гр.
- Гірчиця без гірки – 1 ч. л.
- Соєвий соус 30 мл
- Мед – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Напередодні відварюємо кіноа, як зазначено на упаковці. Крупа повинна бути розсипчастою, а не перетворитися на кашу.
Крок 2. Промиваємо і обсушуємо рукколу. Висипаємо листя в ємність для складання салату.
Крок 3. Промитий авокадо звільняємо від шкірки і кісточки. Ріжемо шматочками.
Крок 4. Вимиті черрі ділимо на дві або чотири частини. До руколі висипаємо авокадо, томати і крупу.
Крок 5. Змішавши мед, гірчицю і соєвий соус, поливаємо салат і розмішуємо.
Крок 6. Презентуємо салат порційно, прикрасивши часточкою лимона або лайма.
Крок 7. За бажанням можна полити оливковою олією.
Крок 8. Дегустуємо закуску. Приємного апетиту!