Теплий салат з кіноа і баклажанами
Теплий салат з кіноа і баклажанами являє собою повноцінний прийом їжі, підходить як для щоденного вживання, так і для святкової події. Доступний рецепт під силу кожному. Немає нічого складного, якщо діяти строго по інструкції.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2
Інгредієнти:
- Помідори – 2 шт.
- Кіноа – 100 гр.
- Вода – 200 мл
- Баклажани – 2 шт.
- Яйця перепелині – 8 шт.
- Каперси – 1 ст. л.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Гірчиця в зернах – 10 гр.
- Масло оливкова – 50 мл
- Сіль морська – щіпка.
- Петрушка – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- вустерський Соус – 10 мл
Процес приготування:
Крок 1. Насипаємо 100 грамів кіноа в сотейник і наливаємо 200 мілілітрів води. Встановивши на конфорці і, довівши до кипіння, варимо у відповідності з вказівками на упаковці. Розсипчасту крупу злегка остуджуємо.
Крок 2. Яйця відварюємо до стану круто.
Крок 3. Промивши баклажан, чистимо шкірку і ріжемо брусками. Сполоснувши болгарський перець і розділивши навпіл, вичищаємо нутрощі.
Крок 4. Уклавши в чашу мультиварки або аерогриль, готуємо при 200 градусах 15 хвилин.
Крок 5. З болгарського перцю чистимо шкірку після завершення програми. Нарізаємо смужками. Об’єднуємо компоненти.
Крок 6. Готуємо заливку, змішавши вустерський соус, оливкова олія, зерна гірчиці і морську сіль. Повинна вийти однорідна емульсія.
Крок 7. Обполіскуємо зелень і рвемо руками. посипаємо тарілку для подачі.
Крок 8. Блюдо наповнюємо інгредієнтами. Посипаємо каперсами. Укладаємо очищені і нарізані вздовж яйця. Присипаємо зеленню і поливаємо соусом. Приємного апетиту!