Салат з кіноа, буряком і сиром фета
Салат з кіноа, буряком і сиром фета перетворить будь-який захід у свято. Прості інгредієнти в сукупності перетворюються в гастрономічний шедевр. Страва виглядає по-багатому і приваблює своїм зовнішнім виглядом. Встояти від закуски не вийде навіть у самих вибагливих.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 2
Склад:
- Сир фета – 50 гр.
- Кіноа відварна – 170 гр.
- Родзинки – 10 гр.
- Волоський горіх – 20 гр.
- Салат латук – 170 гр.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 20 мл
- Оцет бальзамічний – 10 мл
- Буряк варена – 170 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Орегано сушений – за смаком.
- Часник – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь готуємо буряк – варимо або запікаємо. Для зайнятих господинь продукт продається в готовому вигляді. Ріжемо так, як подобається. Кладемо в ємність, посипаємо орегано і меленим перцем. Присмачую оливковою олією і бальзамічним оцтом. На розсуд приправляємо часником. Перемішавши, даємо замаринуватися.
Крок 2. Відварюємо кіноа, як написано на упаковці, попередньо обсмаживши в невеликій кількості олії з часточкою часнику, доданої для аромату. Коли крупа звариться, часник виймаємо і викидаємо.
Крок 3. Промиваємо салат латук або беремо мікс салатного листя. Рвемо руками і кладемо в ємність для складання салату. Перекладаємо промаринованную буряк і остиглу крупу.
Крок 4. Очищаємо волоський горіх розрізаємо і посипаємо інгредієнти. Додаємо родзинки.
Крок 5. Беремо сир фета, нарізаємо або кришимо руками.
Крок 6. Присмачую лимонним соком і насолоджуємося. Приємного апетиту!