Салат з кіноа – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з кіноа, буряком і сиром фета

Салат з кіноа, буряком і сиром фета перетворить будь-який захід у свято. Прості інгредієнти в сукупності перетворюються в гастрономічний шедевр. Страва виглядає по-багатому і приваблює своїм зовнішнім виглядом. Встояти від закуски не вийде навіть у самих вибагливих.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 2

Склад:

  • Сир фета – 50 гр.
  • Кіноа відварна – 170 гр.
  • Родзинки – 10 гр.
  • Волоський горіх – 20 гр.
  • Салат латук – 170 гр.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 20 мл
  • Оцет бальзамічний – 10 мл
  • Буряк варена – 170 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Орегано сушений – за смаком.
  • Часник – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь готуємо буряк – варимо або запікаємо. Для зайнятих господинь продукт продається в готовому вигляді. Ріжемо так, як подобається. Кладемо в ємність, посипаємо орегано і меленим перцем. Присмачую оливковою олією і бальзамічним оцтом. На розсуд приправляємо часником. Перемішавши, даємо замаринуватися.

Крок 2. Відварюємо кіноа, як написано на упаковці, попередньо обсмаживши в невеликій кількості олії з часточкою часнику, доданої для аромату. Коли крупа звариться, часник виймаємо і викидаємо.

Крок 3. Промиваємо салат латук або беремо мікс салатного листя. Рвемо руками і кладемо в ємність для складання салату. Перекладаємо промаринованную буряк і остиглу крупу.

Крок 4. Очищаємо волоський горіх розрізаємо і посипаємо інгредієнти. Додаємо родзинки.

Крок 5. Беремо сир фета, нарізаємо або кришимо руками.

Крок 6. Присмачую лимонним соком і насолоджуємося. Приємного апетиту!