Салат з куркою і пекінською капустою – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Салат з куркою, пекінською капустою, сиром і сухариками

При мінімальній затраті часу і простому наборі доступних інгредієнтів ви можете приготувати, за запропонованим рецептом смачний і хрусткий салат для будь-якого столу. Відварюємо куряче м’ясо заздалегідь. Сухарики використовуємо покупні, але можна приготувати і своїми руками. Заправляємо салат олією і додаємо пікантну нотку гірчиці. Готуємо салат з білим сиром.

Час готування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Склад:

  • Пекінська капуста – 3 аркуша.
  • Куряче філе відварене – ½ шт.
  • білий Сир – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Гірчиця французька – 1.2 ч. л.
  • Сухарики – 1 жменя.
  • Масло рослинне – для заправки.

Процес приготування:

1. Першим ділом підготуємо зазначені в рецепті продукти з розрахунком потрібної для вас кількості порцій.

2. Від качана пекінської капусти відокремлюємо потрібну кількість листя. Їх обполіскуємо водою, просушуємо серветкою і шаткуємо тонкою соломкою.

3. Заздалегідь відварене куряче філе руками поділяємо на довгі волокна і ріжемо їх на шматочки.

4. Білий сир нарізаємо гострим ножем соломкою або кубиками. Добре підійде до такого салату сир плавлений, але його потрібно заздалегідь заморозити, щоб було легше нарізати.

5. Нарізані інгредієнти перекладаємо в глибоку салатницю. Салат по своєму смаку посипаємо сіллю, додаємо трохи французької гірчиці і заправляємо рослинною олією.

6. Потім ложкою салат акуратно перемішуємо і пробуємо на смак.

7. Приготований салат з куркою, пекінською капустою і сиром розкладаємо в порційні тарілки, посипаємо сухарями з будь-яким смаком і відразу подаємо до столу.

Приємного апетиту!