Салат з курячою печінкою – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Салат з курячою печінкою і корейською морквою

Для тих, хто любить страви з печінки, пропонується смачний і простий салат з курячої печінки з морквою по-корейськи. Доповнимо салат з солоними огірками і смаженою цибулею. Моркву можна взяти готову або зробити самостійно. Курячу печінку відварюємо для салату і заправляємо блюдо майонезом.

Час готування: 40 хвилин.

Час приготування: 25 хвилин.

Порції: 4.

Склад:

  • Печінка куряча – 400 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Огірок солоний – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – 1.5 ч. л.
  • Цукор – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Майонез – 100 гр.

Процес приготування:

1. Очистіть від лушпиння і промийте дві цибулини. Потім наріжте їх тонкими чверть кільцями.

2. На сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому на невеликому вогні нашатковану цибулю. Смажте цибулю до рум’яного кольору і до кінця смаження насипте до нього сіль і цукор.

3. Очистіть курячу печінку від плівок і жиру, промийте і протягом 15 хвилин відваріть в киплячій воді з додаванням пів чайної ложки солі. Відварену печінку остудіть, потім наріжте невеликими шматочками.

4. У глибоку салатницю перекладіть нарізану печінку і додайте обсмажену цибулю.

5. Корейську моркву наріжте невеликими шматочками, для салату так зручніше.

6. Потім нарізану моркву перекладіть в салатницю до решти інгредієнтів.

7. Солоні огірки промийте холодною водою і наріжте невеликими кубиками.

8. Потім цю нарізку перекладіть в салатницю.

9. Заправте салат майонезом і ложкою перемішайте, щоб всі шматочки продуктів були покриті майонезом повністю. Потім салат спробуйте на смак. Приготований салат з курячою печінкою та морквою по-корейськи можете відразу подавати до столу.

Приємного апетиту!