Салат з курячою печінкою і корейською морквою
Для тих, хто любить страви з печінки, пропонується смачний і простий салат з курячої печінки з морквою по-корейськи. Доповнимо салат з солоними огірками і смаженою цибулею. Моркву можна взяти готову або зробити самостійно. Курячу печінку відварюємо для салату і заправляємо блюдо майонезом.
Час готування: 40 хвилин.
Час приготування: 25 хвилин.
Порції: 4.
Склад:
- Печінка куряча – 400 гр.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Огірок солоний – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль – 1.5 ч. л.
- Цукор – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Майонез – 100 гр.
Процес приготування:
1. Очистіть від лушпиння і промийте дві цибулини. Потім наріжте їх тонкими чверть кільцями.
2. На сковорідці розігрійте рослинне масло і обсмажте в ньому на невеликому вогні нашатковану цибулю. Смажте цибулю до рум’яного кольору і до кінця смаження насипте до нього сіль і цукор.
3. Очистіть курячу печінку від плівок і жиру, промийте і протягом 15 хвилин відваріть в киплячій воді з додаванням пів чайної ложки солі. Відварену печінку остудіть, потім наріжте невеликими шматочками.
4. У глибоку салатницю перекладіть нарізану печінку і додайте обсмажену цибулю.
5. Корейську моркву наріжте невеликими шматочками, для салату так зручніше.
6. Потім нарізану моркву перекладіть в салатницю до решти інгредієнтів.
7. Солоні огірки промийте холодною водою і наріжте невеликими кубиками.
8. Потім цю нарізку перекладіть в салатницю.
9. Заправте салат майонезом і ложкою перемішайте, щоб всі шматочки продуктів були покриті майонезом повністю. Потім салат спробуйте на смак. Приготований салат з курячою печінкою та морквою по-корейськи можете відразу подавати до столу.
Приємного апетиту!