Салат з сухариками, ковбасою і солоними огірками
Салат з сухариків з ковбасою має свій неповторний смак. Причому ці інгредієнти прекрасно поєднуються з солоними огірками і багатьма іншими продуктами. В якості соусу для салату використовують майонез. Ви можете вибрати будь-яку іншу заправку.
Час готування – 1 ч. 5 хв.
Час приготування – 25 хв.
Кількість порцій – 3-4.
Склад:
- Ковбаса копчена – 180 гр.
- Кукурудза консервована – 1 б.
- Сухарі (зі смаком копченостей) – 2 пачки.
- Яйця – 5 шт.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Майонез – 50 гр.
- Цибуля зелена – 80 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку займемося приготуванням яєць. Відварюємо їх і охолоджуємо холодною проточною водою, а потім прибираємо лушпиння і спочатку нарізаємо кружечками, а потім на брусками.Крок 2. Копчену ковбасу за аналогією з яйцями спочатку нарізаємо кружальцями, а потім прямокутними брусками.
Крок 3. Солоні огірки розрізаємо вздовж плодів і выскребаем насіння невеликий ложкою – десертній або чайної. Нарізаємо огірки так само, як і інші інгредієнти.
Крок 4. Відкорковуємо банку з кукурудзою. Зливаємо в раковину всю наявну в ній рідина.
Крок 5. Пір’ячко цибулі ретельно вимиваємо прохолодною проточною водою і обтираем паперовим рушником. Нарізаємо цибулю кільцями.Крок 6. Відправляємо яйця, копчену ковбасу, солоні огірки, кукурудзу, цибулю і кириешки в салатник. Залишаємо невелику жменю кириешек і цибулі для прикраси салату.
Крок 7. Додаємо в салат, майонез. Перемішуємо блюдо і залишаємо на 15 хвилин, щоб інгредієнти просочилися один одним. Розкладаємо салат порціями на тарілки з плоским дном. Прикрашаємо залишками кириешек і цибулі.
Приємного апетиту!